Hemma på Allianz Stadium har de regerande Serie A mästarna Juventus en enklare match framför sig när Cagliari kommer på besök. Juventus har haft bekymmer med att ta trepoängare inledningsvis, där de har kryssat fyra poäng efter sju omgångar. Å andra sidan är Juventus fortfarande obesegrade och när de väl har vunnit så har de segrat med stora siffror. Gästerna Cagliari har spelat upp sig men släpper fortfarande in alldeles för många mål - vilket jag tror blir en avgörande faktor för Juventus.

Andrea Pirlo har fått en bra start som den nya tränaren i Juventus, där lagen befinner sig på en femte plats efter sju omgångar. Förutom segern på walkover mot Napoli har Juventus segrar över Sampdoria med 3 - 0 och Spezia med 4 - 1. Dock har de kryssat lite väl mycket, mot Roma, Crotone och Lazio borta samt Verona hemma. I den senaste matchen mot Lazio släppte Juventus in kvitteringsmålet i sista sekunden. Juventus spelarna kommer att vilja studsa tillbaka från denna sena besvikelse.

I vanlig ordning är Juventus urstarka i sin defensiv och har släppt in minst mål efter Verona. Framåt levererar de också med femton mål på dessa sju matcher. Skador finns i defensiven med Giorgio Chiellini borta i några dagar till och Leonardo Bonucci tveksam till start, men Matthijs de Ligt är tillbaka från skada. Gästerna Cagliari har Simone Pinna skadad och Zito Luvumbo tveksam till start - i övrigt är truppen skadefri. Cagliari har en stabil form, men det ska sägas att motståndet inte varit det bästa.

Diego Godin plockades in från Inter (tidigare Atletico Madrid) som mittbacken som skulle styra upp Cagliaris försvar. Debuten slutade med en 2 - 5 förlust mot Atalanta och sedan dess har Cagliari släppt in sju mål på kommande fyra matcher. Då har lag som Torino, Crotone, Bologna och Sampdoria stått för motståndet. Det är starkt av Cagliari att vinna tre av dessa fyra matcher, men jag höjer ett varningsfinger för antalet insläppta mål mot betydligt sämre motstånd när vad Juventus kommer till start med.

Juventus är enorma favoriter till att segra över Cagliari och jag är övertygad om att de gör det med fler än ett måls marginal.

Speltips Juventus - Cagliari:
1 asian hcp -1,5 - odds 1.96 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Gianluigi Buffon, Juan Cuadrado, Merih Demiral, Matthijs de Ligt, Danilo, Federico Bernardeschi, Arthur Melo, Adrien Rabiot, Dejan Kulusevski, Alvaro Morata & Cristiano Ronaldo.

Bekräftad startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Razvan Marin, Gabriele Zappa, Ragnar Klavan, Sebastian Walukiewicz, Fabio Pisacane, Adam Ounas, Alessandro Tripaldelli, Marko Rog, Giovanni Simeone & Joao Pedro.
---

This is the stats tab
This is the post tip