Juventus:

Stod för en riktig Allegri-insats när man motstod belägring och tog en 1-0-seger borta mot Fiorentina. Fabio Miretti gav Juventus ledningen efter tio minuter och därefter höll Juventus hemmalaget stången, trots stort bollinnehav och mängder med avslut. Det är inte vackert, men jag tror inte Max Allegri kunde bry sig mindre. Juventus fortsätter att skugga Inter, andraplacerade Turinlaget är två poäng bakom, och har vunnit fyra raka matcher – samt hållit nollan i sex raka. På hemmaplan har Juventus målskillnaden 8-2 på fem matcher.

Mot Fiorentina senast valde Allegri att starta med Federico Chiesa bredvid Moise Kean som anfallsduo, där Dusan Vlahovic placerades på bänken. Frånvarosituationen är i skrivande stund identisk – bortsett från att Adrien Rabiot är avstängd - där Mattia De Sciglio, Alex Sandro, Danilo och Timothy Weah fortfarande är skadade och Paul Pogba (doping) och Nicolò Fagioli (betting) är avstängda.

Cagliari:

Claudio Ranieris Cagliari tog tredje raka segern när Genoa besegrades med 2-1 på hemmaplan på Sardinien under söndagen. En rejäl uppryckning jämfört med hur det såg ut resultatmässigt i säsongsinledningen och Cagliari återfinner sig nu precis ovanför nedflyttningsstrecket, en poäng före Hellas Verona precis under strecket.

Gabriele Zappa hoppade in och satte avgörandet senast, och utmanar måhända om en startplats här. Rog och Nández missar mötet i Turin, samtidigt som det finns frågetecken för Aresti, Capradossi och Di Pardo.

Fortsätter Juventus defensiva svit?

Säsongens upplaga av Juventus ser verkligen ut som ett Allegri-lag. Det är inte alltid vackert, men det är effektivt och genererar både poäng och hållna nollor på löpande band. Sex raka nollor, fem segrar och en 0-0-match på de sex senaste, när man nu ställs mot bottenlaget Cagliari. Ögänget är betydligt målgladare än Juventus (11-22 i målskillnad på elva matcher) och även om formkurvan har pekat uppåt så har det blivit idel förluster när Cagliari ställts mot något av de klassiska topplagen i Serie A. Juventus ska ha goda möjligheter att vinna här, och då vet vi att det sällan bjuds på någon målmässig urladdning. Juventus att vinna & under 3.5 mål till 2,08 hos Lucky Sports kan vara intressant.
This is the stats tab
This is the post tip