Serietrean Juve på 31 poäng hemma mot 15:e placerade Crotone på 12 pinnar.

Serie A
3. Juventus 13 10 1 2 37:14 31
15. Crotone 13 3 3 7 11:24 12

Juve hemma
7 6 0 1 18:4 18

Formen
O, F, V, O, V

Senaste match
Juve - Barca 0-0

Crotone borta
6 1 1 4 5:15 4

Formen
F, V, V, F, F

Senaste match
Crotone - Genoa 0-1

Många kanske såg Juve hemma mot Barcelona i veckan. En del chanser åt båda håll i första halvlek, men sen var det kanske lite gentlemans agreement att bara ta en pinne var, vilket inte var fy skam för något av lagen. Nåväl, lättare match på Juventus stadium i kväll. I alla fall på pappret. Och med tanke på debaclet mot Sampdoria och krampaktiga insatsen mot Benevento tror jag att Juve tar den här uppgiften på större allvar än de "lätta" matcherna innan.

Det kommer bli en del rotation i och med CL-matchen i veckan, men oavsett vad ska man bara vinna hemma mot Crotone. Gästerna är inget märkvärdigt lag, men arbetar hårt och har förstått att det inte går att göra avkall på det om man vill säkra nytt kontrakt. Men precis som jag var inne på i Inter-reken i går så skiljer det (tyvärr) mycket mellan toppen och botten i Serie A. Juve bör inte tappa poäng här och ska dessutom kunna göra det med hållen nolla, tror jag.

Juve har vunnit mot noll i fyra av sju hemmamatcher den här säsongen. Crotone har gått mållöst i tre av sex bortamatcher, bland annat mot Roma och Sampdoria.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Juve (4-2-3-1) Buffon - De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro - Marchisio, Bentancur, Matuidi - Dybala, D. Costa, Mandzukic

Saknar: Chiellini, Cuadrado, Bernadeschi

Crotone (4-4-2) Cordas - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlovic - Rohden, Barberis, Mandragora, Nalini - Budimir, Trotta

Saknar: Tumminello, Kragi

SPELTIPS
Skiljer mycket mellan toppen och botten i Serie A. Tror på en säker seger hemma för Juventus och spelar hemmalaget att vinna och hålla nollan till 1.67 hos Betfair (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip