Juventus jagar revansch efter att ha slarvat bort tre poäng mot Udinese.

Första omgången

Udinese - Juventus 2-2 (0-1 Dybala, 0-2 Cuadrado)

Empoli - Lazio 1-3 (1-0 Bandinelli)

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Juve (4-3-3) Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Bentancur, Danilo, Bernadeschi - Chiesa, Dybala, Kulusevski

Saknar: Arthur, Kaio Jorge, Ramsey
Osäkra: -

Empoli (4-3-1-2) Vicario - Stojanovic, Ismajli, Romagnoli, Marchizza - Haas, Ricci, Bandinelli - Bajrami - Mancuso, Cutrone

Saknar: Parisi
Osäkra: -

Cristiano Ronaldo lämnar av allt att döma Juventus. Och det är nog lika bra för alla. Portugisen sprider inte direkt positiv energi runt sig och förra säsongen var han nästan mer av en belastning för laget, i mina ögon i alla fall. Under Allegris ledning ska Juve nog kunna få till det i år ändå. Särskilt om Ronaldopengarna återinvesteras i annan spetsig spelare på marknaden. I premiären borta mot Udinese fick laget en riktig smakstart. Både 1-0 och 2-0 kom inom loppet av en halvtimme när Dybala och Cuadrado levererade fint.
Det som hände därefter vill laget och Allegri bara glömma. Och mot en nykomling på hemmaplan ska den gamla damen göra sitt.
Ett par namn är frånvarande förutom Ronaldo, som lämnat landet för att göra klart med Man Utd (?), där Ramsey är ett av dessa. Men trots det ska Juve bara lösa det hemma i Turin.
Empoli föll tungt i premiären mot Lazio (1-3). Detta trots att man tog ledningen redan i den fjärde minuten genom Bandinelli. Det är ett rätt homogent truppbygge som kommer ta sina poäng, men framförallt tror jag att det är på hemmaplan som Empoli har chansen och mot lagen i mittenriket och på nedre halvan.
Det blir förmodligen en kamp om att hålla sig kvar för denna nykomling som åkt lite jojo mellan Serie A och Serie B.

SPELTIPS
Jag spelar Juve asian hcp -1,5 till 1.76 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip