Stormakten Juventus har en lämplig uppgift i den italienska Serie A när Empoli gästar dem på fredagskvällen. I tabellen skiljer det fem poäng mellan lagen - där Juve är på plats åtta. Båda lagen har en seger i ryggen. Juventus vann derbyt senast och har visat fin form på hemmaplan. Empoli gör en okej säsongsinledning och ligger i mitten av tabellen. Dock har de inte räckt till när de har mött topplagen. Känslan är att det kan bli en ny förlust när Juventus börjar hitta rätt i spelet.

Tränaren Maximiliano Allegri har fått utstå massiv kritik för uteblivna resultat. Då är det inte bara spelet i Champions League som har varit uselt - med tre förluster efter fyra omgångar. Inledningen i Serie A har också varit tveksam. Plats åtta i tabellen vittnar om en besvikelse, då förväntningar är skyhöga. Nyligen finns en förlust mot mästarna AC Milan på San Siro. Dock vann Juve innan dess hemmamötet mot Bologna med 3 - 0 innan derbysegern över Torino. Dusan Vlahovic nätade matchens enda mål och sitt sjätte ligamål för säsongen. Så en vändning är på gång.

Empoli har å andra sidan inlett säsongen bättre än förväntat. En mittenplacering är inte fy skam, med tanke på att laget har sin andra säsong i toppdivisionen. I helgen blev det en seger över en potentiell nedflyttningsrival i form av Monza. Nicolas Haas gjorde matchens enda mål efter elva minuter. Mycket mer än så skapade inte Empoli som fick nöja sig med att äga bollen bara 35 % av tiden. Mot de bättre lagen, som AS Roma och AC Milan har det blivit förluster rätt så nyligen. Empoli väger för lätt för att utmana om poängen på Juventus Stadium.

Då Juventus har visat prov på fin form och ett starkt hemmaspel ska detta räcka för att slå Empoli. På hemmamark har segern också skrivas med stora tal. Därmed blir det ett spel på att Juventus vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Juventus seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Juventus - Empoli:
1 asian -1. Odds 1.71 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Leonardo Boucci, Alex Sandro, Filip Kostic, Adrien Rabiot, Manuel Locatelli, Weston McKennie, Juan Cuadrado, Dusan Vlahovic & Moise Kean.

Preliminär startelva - Empoli:
Guglielmo Vicario, Petar Stojanovic, Koni De Winter, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Nicolas Haas, Liam Henderson, Filippo Bandinelli, Marko Pjaca, Martin Satriano & Sam Lammers.
---

This is the stats tab
This is the post tip