B-betonat Juventus tar emot Genoa i italienska cupen.

Senaste möten
Genoa - Juve 1-3

Genoa - Juve 1-3
Juve - Genoa 2-1

Serie A
4. Juventus 16 9 6 1 35:16 33
17. Genoa 17 3 5 9 18:30 14

Juve hemma
8 5 2 1 16:8 17

Formen
V, F, V, V, V

Senaste match
Juventus - Sassuolo 3-1

Genoa borta
8 1 3 4 5:14 6

Formen
F, V, O, F, V

Senaste match
Genoa - Bologna 2-0

Preliminära elvor (Tuttosport)

JUVE (4-4-2): Buffon; Demiral, Dragusin, Chiellini, Frabotta; Bernardeschi, Arthur, Rabiot, Portanova; Morata, Kulusevski

Bänken: Szczesny, Pinsoglio, Danilo, Wesley, Lucas Rosa, Bonucci, Bentancur, Ramsey, Rafia, Da Graca, Felix Correia, Cristiano Ronaldo.

GENOA (3-5-2): Marchetti; Bani, Radovanovic, Goldaniga; Ghiglione, Melegoni, Rovella, Lerager, Czyborra; Pjaca, Scamacca.

Bänken: Paleari, Zima, Dumbravanu, Masiello, Criscito, Eyango, Parigini, Zajc, Badelj, Caso, Shomurodov, Destro

Ett reservbetonat Juventus tar ikväll emot Genoa i Coppa Italia. Ronaldo väntas sparas och bara där tappar Juve offensiv styrka. Dejan Kulusevski ser däremot ut att få chansen från start vilket är extra roligt för oss svenskar. Jag är inne på att Genoa kommer att kunna streta emot ganska bra mot detta B-betonade Juve.

Genoa har ändå varit rätt bra på att hänga med i matcherna på slutet, har stretat emot både mot Milan (2-2), Lazio (1-1) och i 1-2-förlusten mot Sassuolo och kommer från en tung 2-0-seger hemma mot Bologna. Även Genoa - som ligger precis ovan strecket - kommer rotera i laget men det är nog lättare för dem att få till en bra insats genom att spela cyniskt än för Juve att få allt att stämma offensivt med så mycket nytt.

För Juventus handlar det visserligen alltid om att vinna, samtidigt har Coppa Italia inte varit en turnering som Juve vunnit varje år. Långt därifrån - vilket säger en del om prioriteringarna. Det är Champions League och Serie A som är viktigast.

Ser framför mig ett lågt sittande Genoa mot ett Juve som letar luckor men som kan ha svårt att hitta dem. I slutändan tror jag ändå att Juve löser det, särskilt på hemmaplan.

SPELTIPS
Jag spelar Juve och under 3,5 mål till 2.20 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet (2/5 units).

bet365 livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip