Stormakten Juventus har en parkpromenad när Genoa gästar dem på Juventus Stadium i den italienska Serie A. Trots en mindre bra säsong har Juventus vunnit nästan hälften av sina matcher, där formen har sett allt bättre ut. De har fått spelare tillbaka från skador och ytterligare två nya förstärkningar är klara - Weston McKennie och Mattia De Sciglio. Hos Genoa är det tvärtom. Laget har en iskall form och är rejält skadeskjutet, samt att de har nya avbräck. Så Juve har alla förutsättningar till att vinna.

En reaktion kom när Juventus gästade tabelljumbon Salernitana på Stadio Arechi i italienska Serie A. Dejan Kulusevski spelade fram Paulo Dybala, som nätade sitt fjärde ligamål för säsongen. Alvaro Morata nätade också i 2 - 0 segern. Viktigt att dessa två underpresterande anfallarna hittade nätmaskorna. Juventus är ömsom vin, ömsom vatten denna säsong, där lysande insatser blandas med sämre prestationer. Spelet har inte alltid stämt. Dock finns det kvalité i Max Allegris trupp. I världsklass.

Det har inte hjälpt Genoa att göra sig av med tränaren Davide Ballardini. Andriy Shevchenko har tagit över rodret och bara ordnat en poäng på de tre senaste omgångar. Det stora problemet har legat i målskyttet då Genoa inte har gjort ett enda mål under tiden. Toppanfallaren Mattia Destro, med 6 mål, är i sjukstugan ihop med lagkaptenen Domenico Criscito, som själv har nätat 5 gånger. Samt Nikola Maksimovic, Mohamed Fares, Yayah Kallon och Felipe Caicedo. Två nya avbräck finns också sedan 0 - 3 förlusten mot AC Milan, där Zlatan Ibrahimovic nätade. Nicolo Rovella och Stefano Sturaro klev av med skador och är tveksamma till start.

Juventus är både ett och två nummer större än Genoa, som kommer att ha stora bekymmer med att resa hem med några poäng i behåll. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Juventus vinner, återigen, med fler än ett mål i marginal.

Speltips Juventus - Genoa:
1 asian -1,5 (samma som Juventus -1,5 mål) - odds 1.70 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Matthijs De Ligt, Mattia De Sciglio, Weston McKennie, Manuel Locatelli, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala, Dejan Kulusevski & Alvaro Morata.

Preliminär startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Mattia Bani, Johan Vasquez, Zinho Vanheusden, Paolo Ghiglione, Hernani, Manolo Portanova, Milan Badelj, Andrea Cambiaso, Flavio Bianchi & Caleb Ekuban.
---

This is the stats tab
This is the post tip