Serie A ska summeras och den sista omgången ska spelas i helgen.
Lördagens enda match är emellan Juventus och Hellas Verona på Allianz Stadium i Turin.

Jag klickar Juventus att hålla nollan till 1.68 hos Bethard .

Den gamla damen har redan säkrat sin sjunde raka Scudetto och för tio dagar sedan säkrade Juve sin fjärde raka dubbel efter segern mot Milan i Coppa Italia. Snacka om att vara överlägsna i sitt land!
Nu möter man Hellas Verona i den sista omgången, ett Hellas som redan är klara för spel i Serie B till hösten. Gästerna har varit helt under isen hela våren och Hellas har sju raka förluster!

Varför finner jag värde i att Juventus håller nollan till 1.68 då?
Att Juventus är överlägsna i Italien råder det inga tvivel om. Och Juventus ramstarka defensiv behöver inte någon närmare presentation. Sju insläppta mål på Allianz Stadium i Serie A den här säsongen är helt galna siffror!
I säsongens sista match kommer man vilja visa sina hemmafans från sin bästa sida. Men något som bör nämnas och lägger stor grund för spelet är att Gianluigi Buffon meddelat att det här blir hans sista match i Juventus-tröjan. Det tror jag kommer betyda att laget kommer att göra allt i sin makt för att ge det avslut Buffon förtjänar - clean sheet!

Sami Khedira (26/9), Benedikt Höwedes (3/1), Giorgio Chiellini (26/0) missar matchen för Juventus. Det om något är en faktor som skulle tala emot spelet.
Hellas har däremot långt ifrån någon fruktad offensiv och gästerna kommer att få klara sig utan Juventus-lånet Moise Kean (19/4) som varit en av få positiva saker i Hellas den här säsongen. Dessutom saknas Mattia Valoti (26/3) som är en viktig kugge på mitten och Simone Calvano (15/0).

Av någon underligg anledningen så betalar (Juventus att hålla nollan) bättre än (Juventus vinner och håller nollan).

2-0/3-0?

Hur spelar ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip