Juventus:

Har i och med avsaknaden av Europaspel fått nästan en veckas vila efter förra söndagens tunga trepoängare på San Siro, när Juventus vann med 1-0 efter att Manuel Locatellis distansskott något turligt styrts in via Rade Krunic, vilket totalt ställde Antonio Mirante i Milan-målet. Juventus vann, men imponerade inte trots en dryg halvlek med en man mer efter Malick Thiaws utvisning för att ha sänkt Moise Kean, som var på väg att löpa sig fri mot mål, i slutet av den första halvleken. Juventus var solida defensivt och ställde till det i Milans speluppbyggnad, men radade samtidigt inte upp kvalificerade målchanser. I och med segern är
Juventus trea i Serie A, med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste.

Med en träningsvecka till i kroppen närmar sig både Dusan Vlahovic och Federico Chiesa, som är så viktiga för Juventus offensiv, startelvan. Chiesa har måhända inte 90 minuter i benen riktigt än, men Vlahovic bör vara aktuell för att starta. Därutöver saknas Mattia De Sciglio, Alex Sandro och Danilo, samt långtidsfrånvarande Paul Pogba och Nicolò Fagioli.

Hellas Verona:

Inledde säsongen lovande med två raka segrar, borta mot Empoli och hemma mot José Mourinhos Roma, men sedan dess har det gått desto tyngre för Hellas Verona som inte vunnit sedan slutet av augusti. Sedan dess har det bara blivit två inspelade poäng och fem förluster. Senast föll man med 3-1 hemma mot regerande mästarna Napoli, där gästerna tog en 3-0-ledning och Darko Lazovic kunde tröstmåla i andra halvleken.

På skadelistan återfinns Isak Hien och Juan Cabal, som båda är osäkra kort till den här matchen.

Juventus mot ny seger på hemmaplan?

Efter att ha inlett säsongen med en defensiv som inte helt övertygade så har Juventus ryckt upp sig på sistone. Juventus har hållit nollan i fyra raka matcher och även om insatsen i segern borta mot Milan imponerade så var Max Allegris lag återigen välorganiserat och svårpenetrerat i sitt medelblock. Hellas Verona har inte varit i slag på sistone och jag kan se en hemmaseger här, där siffrorna måhända inte rinner iväg. Juventus & Under 3.5 mål finns till dubbla pengarna hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip