Tar -0.75 asian i kvällens stormatch mellan Juventus-Inter.
Spelbolag: Bethard , LeoVegas eller 888sport .
Full vinst vid tvåmålsseger och halv vinst vid uddamålsseger.
Raka ettan till något lägre odds fungerar också.

Överlägsna Juventus har chans att i stort sett hänga av Inter helt här. Bortsett från ett kryss har Juve gått rent i Serie A hittills. Gjort flest mål och släppt in minst mål.

1. Juventus 14 13 1 0 31:8 40
2. Napoli 14 10 2 2 28:14 32
3. Inter 14 9 2 3 27:12 29


Ronaldo har varit mål-inblandad i sju raka matcher (alla tävlingar) och skänker verkligen den där anfallsedgen till ett redan solitt lag. Helt klart ett av världens bästa lag för stunden och tillika en av favoriterna till CL-titeln. Efter ett rätt tacksamt schema tror jag den här typen av match är precis vad laget behöver för att de rutinerade pjäserna ska tända till och vara fullt påkopplade.

Bra skadeläge i Juventus också. Saknar Sandro, men i övrigt ser det bra ut. Är också redan CL-vidare, så nästa veckas Young Boys-drabbning handlar bara om att behålla förstaplatsen i gruppen. Tänkbart lag:

Szczesny
Sciglio, Bonucci, Chiellini, Cancelo
Bentancur, Pjanic, Matuidi
Dybala, Ronaldo, Mandzukic

Inter är inne i en rätt tuff matchning för dagen. Tottenham och Roma på bortaplan förra veckan. Har PSV hemma i en måstematch redan på tisdag. Saknar dessutom Nainggolan på mittfältet.

Tänkbart lag:

Handanovic,
Vraljko, Skriniar, Vrij, Asamoah
Vecino, Brozovic,
Perisic, Mario, Politano
Icardi

Juventus ska vara en klass bättre här. Känslan är också att matchen kommer i ett bättre skede för Juve än den gör för Inter - då ska hemmalaget ha fin chans.

This is the stats tab
This is the post tip