Dags för final i Coppa Italia. Juventus och Lazio gör upp om titeln 21:00 på onsdag kväll.

Jag kommer att lira två spel:
Raka ettan till 2,08 och över 2,5 mål till 2,21 spelas som två singlar hos Pinnacle Sports.
Vill man kombinera dessa spel kan man göra det hos bet365 till 3,50.

Inbördes möten:
16/17 Juventus - Lazio 2-0
16/17 Lazio - Juventus 0-1
(Juventus har 6 raka segrar mot Lazio)

Form:
Juventus - F,V,O,V,O
Lazio - F,V,V,V,O

Både Juventus och Lazio roterade sina lag i helgen vilket resulterade i att båda lagen förlorade. Men i ärlighetens namn så betydde det inte speciellt mycket för i praktiken så har Juve redan vunnit Scudetton och Lazio har i sin tur redan säkrat fjärdeplatsen.

Juventus höjer sig ofta när det behövs som mest. Efter ett par tveksamma insatser på slutet så är jag övertygad om att Juventus kommer att lägga i en ny växel mot Lazio. Det kommer med största sannolikhet att krävas en maxprestation från de blåvita för att de ska få lyfta bucklan.

Laguppställningar (Who Scored):

Higuaà­n
Mandzukic Dybala Alves
Lemina Marchisio
Sandro Chiellini Bonucci Barzagli
Buffon

Skadad: Pjaca, Rugani, Khedira
Avstängd: Pjanic

Keita Immobile Anderson
Milinkovic Biglia Lulic
Radu Hoetd Vrij Basta
Strakosha

Skadad: Marchetti (KEY)
Tveksam: Parolo, Lukaku

Det som eventuellt skulle tala emot Juventus är att matchen spelas i Rom, på Stadio Olimpico vilket innebär att någon hemmaplansfördel inte går att motivera. Däremot så tror jag att Juventus är numret för stort. Den gamla damen har visat under hela säsongen att man är ett av Europas bästa lag och är som bäst när det gäller som mest. Spelare för spelare så är Juve det bättre laget och det går inte att blunda för den enorma head to head-statistiken - Juve har som sagt 6 raka segrar mot Lazio och Lazio har bara vunnit 1 av de 23 senaste matcherna mot Juventus. Det motiverar mig nog för att spela Juventus till drygt dubbelt betalt.

Överspelet är klar underdog på marknaden vilket gör att det även lockar. Lazio har varit upp och ner under säsongen men offensiven ser bättre ut än någonsin. Lazio har mäktat med 16 mål på de 3 senaste matcherna på Olimpico och linan över 2,5 mål har Lazio gått över i 8 raka matcher. Kombinerar vi det med att Dybala, Higuaà­n och Mandzukic finns på planen så känns övern helt klart spelvärd till priser runt 2,20.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!




EDITERAD 2017-05-16 18.43:17

This is the stats tab
This is the post tip