En reaktion är att vänta när stormakten Juventus efter finalförlusten i den italienska cupen tar sig an Lazio i Serie A. I sin sista hemmamatch för säsongen vill Juventus studsa tillbaka direkt och putsa till siffrorna, i det som har varit en mindre bra säsong - utan någon titel. Gästerna har en fin form med två raka segrar och behöver försvara sin femte plats, då AS Roma, Fiorentina och Atalanta är hack i häl. Uppgiften på Juventus Stadium är ändå blytung. Ett revanschsuget Juventus ska vara stora favoriter.

Tränaren Max Allegri hade roterat kraftigt i ligaspelet och sparat krafter till Coppa Italia. I finalen hamnade Juventus under men lyckades kvittera genom Alex Sandro och ta en ledning genom Dusan Vlahovic. Dock fick Juventus, igen, en straff emot sig mot Inter, som Hakan Calhanoglu - igen - satte. Finalen gick till förlängning där Ivan Perisic nätade två gånger om. Även om Juventus har säkrat sin fjärde plats och får spela i Champions League kommer laget ge järnet för att visa att de ännu är att räkna med.

Efter förlusten mot tabellettan AC Milan har Lazio haft ett tacksamt spelschema. Det har blivit segrar över Spezia och Sampdoria, som ligger långt nere på den nedre halvan av tabellen. Mindre bra var att släppa in tre mål på bortaplan mot Spezia - även om Francesco Acerbi gjorde segermålet för Lazio på övertid. Skytteligaledaren Ciro Immobile, med 27 mål, har varit i toppslag. Dock är det fortsatt defensiva problem. Lazio har ett skralt bortafacit och släpper in mål från alla möjliga håll och kanter.

Marknaden har gått bananas och erbjuder en bra bit över dubbla pengar i odds på en rak hemmaseger. Juventus har minst 50 % chans till seger. Jag krånglar inte till det mer. Därmed lägger jag ett spel på att Juventus tar alla tre poäng i ligamötet mot Lazio.

Speltips Juventus - Lazio:
1. Odds 2.36 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Luca Pellegrini, Arthur Melo, Adrien Rabiot, Federico Bernardeschi, Moise Kean, Dusan Vlahovic & Paulo Dybala.

Preliminär startelva - Lazio:
Thomas Strakosha, Manuel Lazzari, Patric, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Sergej Milinkovic-Savic, Danilo Cataldi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Ciro Immobile & Mattia Zaccagni.
---

This is the stats tab
This is the post tip