Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 .

Juventus tar emot Lecce hemma på Allianz Stadium. Hemmalaget kommer från säsongens första förlust när man gick på pumpen med 4-2 borta mot Sassuolo. En väldigt märklig fotbollsmatch innehållande två tavlor av Szczesny och två självmål. Faktum är att Lecce nu är, tillsammans med Inter, de två enda obesegrade lagen i Serie A efter fem omgångar.

Bortalaget har fått sin bästa start på en Serie A-säsongen någonsin. Elva inspelade poäng och en tredjeplats i tabellen. Mycket tack vare sin hittills ramstarka defensiv som endast släppt in fyra mål på de inledande fem omgångarna.

Senast Lecce var i spel hittade reken under 2,5 mål in fint när man besegrade Genoa hemma med 1-0. Lecce har dock visat sig vara betydligt starkare på hemmaplan än man är på bortaplan. Idel segrar hemma, men ännu ingen seger på bortaplan.

Juventus vill studsa tillbaka snabbt

Jag tror Lecces första nederlag den här säsongen kommer i den här matchen. Det blir dock inte min rek, då oddset på Juve-seger är något för lågt för min smak. Jag tror istället att vi får se en lite mer målrik historia än vi är vana med hittills runt Lecce.

När man har ställts mot lite tuffare motstånd den här säsongen i form av Lazio och Fiorentina har de matcherna innehållit tre respektive fyra mål. Jag tror vi kan få se något liknande här. Juventus kommer vilja gå framåt tidigt, och som jag nämnt tidigare känns Lecce inte riktigt lika stabila på bortaplan.

Ska vi vara ärliga har Lecce överpresterat ganska grovt hittills och man kan inte fortsätta vara så pass starka defensivt som man varit hittills. Samtidigt ser Juve ganska svajiga ut bakåt också, så ett Lecce-mål ser jag inte heller som omöjligt.

Jag tror inte på någon låst tillställning på Allianz Arena Ett Juve som vill studsa tillbaka mot ett Lecce som överpresterar tror jag slutar i en målrik tillställning, och spelar därför över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip