SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Champions League är tillbaka och det gör att vi får se framemot den allra bästa fotbollen i ett par veckor.

Juventus har ett svårt läge att ta igen efter 1-0-förlusten i februari mot Lyon. Juventus hade 64 procent bollinnehav borta i Frankrike så vi kan räkna med något liknande idag. Juventus vann Serie A efter att ha bromsat vinstmaskinen i slutet av serien. Tre förluster på de fyra sista matcherna är inte likt Juventus men mycket av fokus låg redan på den här matchen så att kalla det dålig form känns inte rättvist mot italienarna.

Lyon har haft en annorlunda uppladdning för att komma i form till kvällens match. Ligue 1 ställde in säsongen tidigt och därför har Lyon fått spela träningsmatcher och cupfinal mot PSG som man förlorade på straffar.

Lyon kommer ligga lågt med försvarsspelet och de är inte rädda för att gå in i närkamper. 17 fouls plus en offside blev det för Lyon när lagen möttes i Frankrike. En tysk domare idag som inte håller för hårt i pipan utan använder den friskt.

Även Juventus under 7,5 insparkar investerar jag i. Juventus kommer ha mycket boll och Lyons prioriteringar när det står 0-0 är inte att försöka anfalla utan det handlar om att förstöra för Juventus offensiv. Tyckte linan öppnade rätt med under 6,5 till 1.66 men när den ändrats så vi får köpa under 7,5 till 1.61 så gör jag det.

Jag spelar Juventus över 14,5 frisparkar @1.72 med 3u.
Juventus under 7,5 insparkar @1.61 med 3u.
Båda spelen finns under skapa ett spel hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip