Champions League fortsätter såklart under onsdagen då kvällens match ändå får utses till mötet mellan Juventus och Manchester United på Allianz Arena i Turin. Juventus vann det första mötet och var mycket välförtjänta av de tre poängen som plockades i Manchester. "Bara" 0-1 men skillnaden på kvalitén var stor. De ska kunna koppla grepp från minut ett i returmötet. Speciellt när gruppsegern kan säkras här vid en eventuell vinst.

Tabell:
1. Juventus 3 3 0 0 +6 9p
3. Man Utd 3 1 1 1 +2 4p
3. Valencia 3 0 2 1 -2 2p
4. Young Boys 3 0 1 2 -6 1p

Juventus spelade hemmamatch i helgen och vann med 3-1. Har haft ganska lätta motståndare på den senaste tiden. Står ännu som obesegrade i ligaspelet med 10-1-0 i matchstatistik.
Matuidi, Ronaldo och Dybala startade alla i helgen. Tre spelare som stack ut i första mötet med Man United.
Dock ser Juventus för tillfället mycket starkare ut än Manchester United.
I första mötet syntes det tydligt. Juventus var det bättre laget och såg mycket giftiga ut i omställningarna. Nu är det Juventus som är på hemmaplan och förväntas styra spelet. En roll som bör passa dem.
Ronaldo, som har börjat hitta nätet och ser allt vassare ut i Juventuströjan, är troligtvis mycket taggad inför denna match. I Champions League finns det nästan ingen som slår honom – dags att visa det, även för italienarna.

Man United vann trots allt i helgen men jag vill säga att det var med en skopa tur. Bournemouth, som har sett giftiga ut framåt denna säsong, kunde utöka ledningen flera gånger om. Istället vände United på steken och vann matchen. Formstarka Martial nätade ännu en gång, innan Marcus Rashford slog in avgörandet från nära håll.
Mourinho har återigen stor press på sig nu när ett bättre lag måste besegras för chans på avancemang. Det United faller på är deras försvarsspel. Det ser inte bra ut, de läcker alldeles för mycket bakåt.
Laget har inte riktigt hittat en försvarslinje att hålla sig till. Ojämna prestationer och skador har satt käppar i hjulet.

Tränaren Allegri har lite skador att oroa sig över här.
Mittfältaren Blaise Matuidi fick en smäll men enligt rapporter ska det inte vara något allvarligt.
Försvararen Joao Cancelo, som för övrigt var lysande på högerkanten mot United, är skadad och ser ut att missa.
Emre Can missar också.
Det råder även frågetecken runt Federico Bernardeschi, Douglas Costa och Mario Mandzukic.

Mourinho har Fellaini och Antonio Valencia att oroa sig över.

Stor skillnad på kvalitén i första mötet. Nu är Juventus på hemmaplan och kan vid en seger här säkra förstaplatsen i gruppen. Manchester Uniteds försvar brister – ännu en gång.

Juventus (4-3-3):
Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Cristiano Ronaldo.
Man U (4-3-3):
De Gea; Young, Smalling, Lindelöf, Shaw; Herrera, Pogba, Matic; Lingard, Rashford, Marial


SPEL: Juventus asian hcp -1 till 2.10
1,5/5 units – Hos Rizk , 888sport & LeoVegas .
(Pengarna tillbaka om Juvenus vinner med uddamålet)

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip