Het kvällsmatch i Turin när Milan gästar Juventus.
Mitt speltips: Rak seger för Juve. Bethard eller FastBet

Matchen livestreamas på LeoVegas och bet365 .

Femman mot fyran i tabellen. Lagen har lika många poäng inför den här omgången. Superviktig match i kampen om CL nästa säsong.

Milan var briljanta efter covidbreaket förra säsongen och fortsatte även den här säsongen väldigt bra. Trots skador och sjukdomar ledde de/hängde med i den absoluta tabelltoppen länge. Lätt att glömma bort att det knappast var många som trodde det inför säsongen. Senaste 5-10 omgångarna har de dock tappat prestationsmässigt, de har även åkt ur EL. Kanske har alla skador och den inte superbreda truppen börjat ta ut sin rätt? Bättre läge truppmäsigt nu då bland andra Zlatan var tillbaka senast, men frågan är om svensken är i bästa möjliga form? Tveksamt.

Tänkbar elva:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu; Ibrahimovic.

Fiaskoartad säsong för Juventus och Pirlo. Åkte ur CL mot Porto och har inte sett ut som en Serie A-vinnare på hela säsongen typ. Uppträtt ojämnt och förlorat/kryssat matcher de tidigare brukade vinna. Oavsett vad som varit är de alltid starka hemma med segrar i 13 av 17 matcher. Känslan är också att de har ett litet mentalt övertag på Milan. Bra truppläge för Pirlo, med i stort sett hela truppen tillgänglig. Tänkbar elva:

Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo.

Känslan är att den här säsongen sakta glidigt Milan ur händerna. Från att ha hugg på ligatitel, cupen och EL åkte de först ur cupen, sedan försvann titeldrömmen, därefter åkte de ur EL. Nu är det bara "cupfinaler" kvar för att försöka nå en CL-plats. Jag tror inte de orkar bryta sig tillbaka till en CL-plats. Försvarsspelet senaste månaderna har inte varit bra och laget har knappt hållit nollan alls senaste månaderna och de har inte uppträtt med samma självklarhet som första halvan av säsongen.

Juventus är knappast en bra upplaga med deras mått mätt, men de har en förmåga att vinna utan att spela särskilt bra. De har en förmåga att göra det som krävs. Ska vara något hack bättre än Milan sett till trupperna och jag tror de har bra chans att göra det som krävs här. Måste ta CL-platsen för att rädda det som räddas kan av den här säsongen. Min känsla är att de ändå kommer slå Milan till slut och att Ronaldo mycket väl kan bli tungan på vågen.

This is the stats tab
This is the post tip