För Serie A mästarna Juventus väntar en viktig ligamatch hemma i Turin när Napoli gästar dem. Med tio omgångar kvar av ligan blir det oerhört svårt för Juventus att jaka ikapp tabellettan Inter, som har tolv poäng fler. För att säsongen inte ska bli en total besvikelse behöver Juventus åtminstone ta en topp 4 plats, som ger en Champions League biljett till nästa säsong. Juventus ligger på en fjärde plats i tabellen, med lika många poäng som Napoli - så denna match behöver inte mer tändvätska än så.

Efter att ha åkt ur Champions League mot Porto i slutspelet är Juventus enda realistiska chans till en titel i cupfinalen i Coppa Italia, den 19 maj 2021. Fram tills dess är det all fokus på ligaspelet, där Juventus har underpresterat. Efter att ha radat upp segrar och visat sig vara oslagbara på Juventus Stadium kom det en storskräll när Benevento vann med 1 - 0. Detta fiasko följdes upp med ett kryssresultat mot Torino, där Juventus avfyrade 22 skott mot mål, så tränaren Andrea Pirlo har kniven mot strupen.

I och med att skadeläget har förbättrats i Napoli lägret så har de också spelat allt bättre och lyckats ta fyra raka segrar i ligan. Dock såg det väldigt skakigt ut senast när tabelljumbon Crotone gästade dem. De offensiva krafterna i Lorenzo Insigne, Victor Osimhen och Dries Mertens levererade, men med en halvtimme kvar av matchen hade Napoli släppt in tre mål. Giovanni Di Lorenzo gav Napoli en 4 - 3 ledning som stod sig till fulltid, men det går inte att blunda för att försvaret inte höll måttet.

Juventus har mittbackarna Leonardo Bonucci och Merih Demiral borta på grund av Corona, så Matthijs de Ligt och Giorgio Chiellini fortsätter i mittlåset. I Napoli är målvakten David Ospina och mittbacken Faouzi Ghoulam fortsatt skadade. Historiskt har Napoli haft det tufft borta i Turin mot Juventus, som nu är piskade att vinna för att inte hamna efter i tabellen, i jakten på en Champions League plats. Då Juventus hemmaspel är urstarkt är jag övertygad om att de tar samtliga poäng, till dubbla pengar.

Speltips Juventus - Napoli:
1 - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Gianluigi Buffon, Juan Cuadrado, Danilo, Matthijs De Ligt, Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Rodrigo Bentancur, Federico Chiesa, Cristiano Ronaldo & Alvaro Morata.

Bekräftad startelva - Napoli:
Alex Meret, Elseid Hysaj, Kalidou Koulibaly, Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Fabian Ruiz, Diego Demme, Lorenzo Insigne, Piotr Zielinski, Hirving Lozano & Dries Mertens.
---

This is the stats tab
This is the post tip