Juventus -2,0 spelas till 1,85 hos Unibet (4/5) units.

Senaste mötet:
Palermo-Juventus 0-3
7 raka segrar inbördes

Serie A:
1 Juventus 32 24 4 4 58:17 +41 76p
18 Palermo 32 7 7 18 29:57 -28 28p

Juventus hemma:
21-2-1 (12 raka hemmasegrar)

Palermo borta:
3-4-9

Senaste match:

Milan-Juventus 1-2

Palermo-Lazio 0-3

Juventus fortsätter gå otroligt starkt och nu har man skaffat sig ett 6-poängs försprång ner till tvåan Napoli (9 poäng vid vinst idag). Juventus åkte ut i Champions League med minsta möjliga marginal mot Bayern för ganska exakt en månad sedan. Nu ligger allt fokus på ligan och som det känns nu så finns det ingenting som kan stoppa "Den gamla damen" från att försvara ligatiteln.

Om allt ser bra ut i Juventus så är det raka motsatsen hos gästerna Palermo. Ballardini är tillbaka på tränarbänken efter det, hör och häpna, åttonde!? tränarbytet den här säsongen. Laget har 11 raka utan seger och man har bara tagit 4 poäng på dessa matcher. Senast förlorade man hemma mot ett skadedrabbat och formsvagt Lazio med 0-3. Jag själv såg matchen och det var bland det sämre insatser jag sett av ett Serie A-lag på länge. Palermo låg under med 0-2 efter kvarten spelad och man hade bara bleka 32% av bollinnehavet.

Förväntade laguppställningar (La Gazzetta dello Sport)

Juventus 3-5-2

Dybala Mandzukic
Evra Pogba Marchisio Khedira Cuadrado
Rugani Bonucci Barzagli
Buffon

Saknar: Chiellini (KEY), Caceres ,Zaza, Pereyra

Palermo 4-3-1-2

Gilardino Vazquez
Brugman
Chochev Jajalo Hiljemark
Lazaar Andelkovic Gonzalez Struna
Sorrentino

Avstängd: Quaison

Chiellini saknas i hemmalaget men Rugani håller hög klass och i övrigt har man en väldigt stark elva. Jag tror bara Juventus vinner det här och jag blir inte ett dugg förvånad om siffrorna rinner iväg. Palermo har ett par extremt viktiga kommande matcher i bottenstriden och jag tror man har ett större fokus på dessa matcher. Juventus borta är ingen match man ska ta sina poäng i.
Det ska vara klasskillnad här.

3-0, 4-0, vad tror ni?

@3quartistan

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip