Ett skadedrabbat Juve ska ta sig an Parma.

Senaste möte
Parma - Juve 1-2

Serie A
1. Juventus 21 19 2 0 43:12 59
12. Parma 21 8 4 9 21:27 28

Juve hemma
11 10 1 0 22:5 31

Formen
F, V, V, V, V

Senaste match
Atalanta - Juve 3-0 (Coppa Italia)
Lazio - Juve 1-2

Parma borta
10 5 0 5 10:14 15

Formen
F, V, F, V, O

Senaste match
Parma - SPAL 2-3

Juventus har visat sig mänskliga i sina två senaste matcher. Seger borta mot Lazio med 2-1. Men den var inte direkt rättvis och Lazio skapade en hel del målchanser som kanske borde resulterat. Juve avgjorde sent på klassiskt Juve-vis och tre poäng i hamn. Tre dagar senare spelade Juve borta mot vassa Atalanta i italienska cupen. Uttåg med buller och bång efter 3-0 i baken. Då ska sägas att Juve inte på något sätt ställde ett dåligt lag på benen.

Vad är problemet då? Ja, mycket är att man får spela med ett b-betonat försvar. Skadade i kväll är Chiellini, Barzagli och Bonucci också. Fyra insläppta på två matcher, tja jag är inte alls förvånad om det ringer bakåt hemma på Parma heller. Gästerna är ganska opålitliga att betta på, men de har en intressant offensiv. Speciellt när det kommer till kontringsspelet.

Gervinho och Biabiany har både speed och styrka i sitt en-mot-en-spel. Inglese som nummer 9 duktig i straffomårdet. Kommer från 2-3-torsk hemma mot SPAL, innan dess seger 2-1 borta mot Udinese. Så målformen är god.

Juve vinner nästan alltid hemma och släpper inte många mål. Men nu är det försvarskris och man har som sagt släppt fyra mål sista två matcherna som varit inom en veckas tid.

Preliminära elvor Sportsgambler.com:

Juve (4-3-3) Perin - Cancelo, Caceres, Rugani, Spinazzola - Khedira, Pjanic, Bernadeschi - Douglas Costa, Mandzukic, Ronaldo

Saknar: Chiellini, Cuadrado, Barzagli, Bonucci

Parma (4-3-3) Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Barilla - Gervinho, Inglese, Biabiany

Saknar: Grassi, Sierralta, Rigoni

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål (BLGM) till 2.20 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip