Innan de nyblivna regerande Serie A mästarna Juventus, för nionde gången i rad, dessutom, ska vidare till nästa äventyr och ta emot Lyon i Champions League på Juventus Stadium den 7 augusti så har de en sista ligamatch kvar att spela. De tar emot tabellfemman Roma, som själva inte har något att spela för och som själva också har en kommande äventyr då Roma ska resa till Sevilla och spela i Europa League, den 6 augusti. Ändå tror marknaden på Roma som favoriter i denna match. Märkligt.

Juventus har dominerat totalt på hemmaplan denna säsong. Bortaspelet har inte varit det bästa, men på Juventus Stadium har det blivit 16 segrar, 2 kryss och noll förluster. Inför Roma matchen är Juventus obesegrade i 39 raka hemmamatcher. Även om Juventus roterar och vilar några spelare i denna match kommer Maurizio Sarri garanterat att ställa upp med en bra startelva.

Roma kommer att avsluta säsongen starkt, där de inför detta möte har spelat sju matcher utan förlust. Såvida inte Roma vinner Europa League kommer de inte att få spela i Champions League nästa säsong. I Europa League väntar ett stentufft möte borta mot formstarka Sevilla, så jag har extremt svårt att tro att Paulo Fonseca ställer upp med sin bästa startelva mot Juventus.

Juventus och Roma har redan mötts denna gång, där Juventus har vunnit bortamötet i ligan med 2 - 1 samt även Coppa Italia kvartsfinalen med 3 - 1. Trots att Juventus förväntas sätta in ett försvagat lag med Champions League i åtanke, vilket även gäller Roma med åttondelsfinalen i Europa League, så ska inte Juventus behöva vara underdogs i denna hemmamatch. Jag kan inte se Roma som favoriter till seger och finner därmed ett stort värde i att Juventus plockar poäng i matchen till ett schysst odds.

Speltips Juventus - Roma:
1 asian hcp +0,5 (samma som 1X i matchen) - odds 1.71 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Daniele Rugani, Leonardo Bonucci, Gianluca Frabotta, Adrien Rabiot, Blaise Matuidi, Simone Muratore, Luca Zanimacchia, Gonzalo Higuain & Federico Bernardeschi.

Bekräftad startelva - Roma:
Daniel Fuzato, Federico Fazio, Roger Ibanez, Chris Smalling, Riccardo Calafiori, Bryan Cristante, Gonzalo Villar, Davide Zappacosta, Diego Perotti, Nicolo Zaniolo & Nikola Kalinic.
---

This is the stats tab
This is the post tip