Stormöte i Serie A mellan rivalerna Juventus och Roma.

Senaste möten
Roma - Juve 3-4
Juve - Roma 1-0

SERIE A
3. AS Roma 2 2 0 0 2:0 6
4. Juventus 2 1 1 0 3:0 4

Senaste matcher

Juve - Sassuolo 3-0
Sampdoria - Roma 0-0

Salernitana - Roma 0-1
Roma - Cremonese 1-0

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Juve (4-3-3) Perin - Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro - McKennie, Locatelli, Rabiot - Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Saknar: Chiesa, Kaio Jorge, Pogba, Aké, Di Maria
Osäkra:

Roma (3-4-2-1) Rui Patricio - Mancini, Smalling, Ibanez - Karsdorp, Cristante, Matic, Spinazzola - Dybala, Pellegrini - Abraham

Saknar: Darboe, Wijnaldum, Zaniolo
Osäkra:

Jag var rätt på det i att Juventus skulle få kämpa borta mot Sampdoria (0-0). Underspelet satt säkert med andra ord. Nu väntar en helt annan typ av match. Hemma på Juventus Stadium mot ett storsatsande Roma med bland annat Dybala i elvan. José Mourinho måste vara nöjd med hur klubbledningen agerat i sommar och i år har han inget att skylla på, det är året som Roma ska kunna utmana i toppen på allvar igen. Juventus har förstärkt laget och känns bättre i år, men varken Di Maria eller Pogba kan spela på grund av skada. Två gubbar som hade behövts här. Inte heller Chiesa är spelduglig så mycket hänger på Vlahovic när det kommer till offensiven.
Nu är jag inget större fan av Roma, jag håller för Lazio för er som inte vet, men när jag jämför lagen som ser ut att komma ut på startbanan på lördagskvällen så tycker jag att Roma är snäppet vassare. Roma har sett lite trögt ut i säsongsinledningen men gjort det man ska, dvs vunnit (1-0, 1-0) mot småklubbarna Salernitana och Cremonese.

SPELTIPS
Jag spelar Roma asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 2.28 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip