Mitt spel: Juventus rak seger till 1.75 hos bet365 .

Den första semifinalen av två spelas under torsdagen mellan Juventus och Sevilla i Europa League, där Juve står för värdskapet.

Hemmalaget Juventus kommer från två raka ligasegrar där den senaste mot Atalanta var extremt viktig för att hänga på i kampen om CL spel nästa år. Allt som omringar Juventus med poängavdrag och så vidare är fortfarande oklart, men det verkar som att man kommer få spela klart den här säsongen utan några restriktioner och då lever drömmen som spel i Champions League nästa säsong i allra högsta grad.

Sevilla har fått ett rejält lyft sedan nye tränare Mendilibar tog över rodret. Endast en förlust på de sex senaste matcherna och vi alla vet om Sevillas statistik och historia i Europa League.

Sevillas bortaspel hämmar

Sevilla är som alla vet ett otroligt starkt lag när det kommer till utslagsturneringar, och speciellt i Europa League. Man slog i den senaste rundan ut Manchester United på ett väldigt imponerande sätt där man fullständigt körde över engelsmännen hemma i Spanien i returmötet. Det är just det som gör att jag tvekar lite inför det här mötet dock. Hemmaspelet i Europa League har varit otroligt starkt från Sevilla, medan bortaspelet har lämnat betydligt mer att önska. Efter tre bortamatcher i Europa Leagues slutspel står man på två förluster och ett kryss.

Juventus och andra sidan har varit starka på hemmaplan den senaste tiden med endast en förlust på de senaste tio matcherna hemma på Juventus Stadium. Det känns även som att man är på en betydligt mycket bättre plats nu än man varit under stora delar av den här säsongen och det har även tränare Allegri bekräftat utåt.

Känslan är att de två matcherna i det här dubbelmötet kommer se helt annorlunda ut. Sevilla har haft det svårt på bortaplan, men jag ser det inte som någon omöjlighet att Sevilla kan lösa det på hemmaplan i returmötet.
Här tror jag dock Juventus kommer sätta sig i förarsätet och ge sig själva ett fint utgångläge inför returen med en seger. Sevillas svaga bortafacit, Juventus stigande form och deras starka hemmaspel gör att mitt spel därför landar i Juventus rak seger till 1.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip