Tycker det ska vara bra chans för Juventus att steppa upp och vinna hyfsad marginal då SPAL står för motståndet i den sjätte omgången av Serie A.

Tidigare möten:
18/19 SPAL - Juve 2-1
18/19 Juve - SPAL 2-0
17/18 SPAL - Juve 0-0
17/18 Juve - SPAL 4-1

Trots att Juventus inte alls övertygat under Maurizio Sarri (enligt mig) så här långt står "den gamla damen" trots allt på 13 poäng efter fem omgångar av Serie A. Jag tyckte segern senast mot Brescia var ett litet steg i rätt riktning för de regerande mästarna, inte minst med tanke på att Ronaldo saknades. Enligt Gazzettan uppges portugisen troligen vara åter i spel denna lördag, trots att CL-matchen mot Bayer Leverkusen väntar redan kommande tisdag.

Leonardo Semplicis SPAL har gjort det ganska bra efter deras förutsättningar sedan provins-laget från Ferrera tog steget upp i det italienska finrummet. SPAL har dock haft rätt stora bekymmer under inledningen av den här säsongen och efter fem omgångar står Semplicis mannar på fyra förluster. Förlusten mot Sassuolo (0-3) följdes upp med 1-3 senast hemma mot nykomlingen Lecce.

Troliga startelvor (La Gazzetta dello Sport)

Juventus 4-3-2-1
Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Matuidi; Khedira, Pjanic, Raboit; Ramsey, Dybala; Ronaldo

Saknar - Alex Sandro, Danilo, Chiellini, Costa

SPAL 3-5-2
Berisha; Cionek, Vicari, Igor; Sala, Murgia, Missiroli, Kurtic, Reca; Paloschi, Petagna

Saknar - Fares, D'Alessandro, Di Francesco

Trots att Juve ska spela Champions League i veckan och har ett par skador i backlinjen tror jag bara Sarris mannar löser en komfortabel hemmaseger under lördagen. Det råder givetvis en del klasskillnad mellan lagen samtidigt som Juve inte har råd att göra någon halvdan insats med tanke på hur spelet har sett ut hittills. Att Inter dessutom har full pott efter fem omgångar gör att vi lär få se ett fullt fokuserat hemmalag.

Juventus -1,5 till 1,80 hos Unibet måste vara bra!

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip