De regerande italienska Serie A mästarna, Juventus, har hittat en fin form inför Derby della Mole matchen hemma mot Torino. Bortaspelet har svajat medan hemma på Juventus Stadium har laget briljerat. Efter nio omgångar ligger Juventus på en fjärde plats och har ändå sex poäng upp till Milan. Torino ligger på den sista nedflyttningsplatsen och sliter rejält med sitt försvarsspel. Då Juventus är ett helt nummer större som har en bra hemmaform kan jag inte annat än se att det blir en ny rak hemmaseger.

I början av säsongen hade Juventus lite avbräck på viktiga spelare, med skadade mittbackar och Coronasmittad Ronaldo. Inget av dessa problem gick att se i den senaste matchen i Champions League, där Juventus inte behövde resa något utan spelare hemma i Turin mot Dynamo Kiev. Matthijs de Ligt och Leonardo Bonucci såg starka ut som mittbackspar medan Ronaldo visade bra form och gjorde det andra målet i 3 - 0 segern. I Serie A har det blivit fyra hemmamatcher som har slutat med ett oavgjort resultat mot Verona samt tre vinster mot Sampdoria, Napoli på WO och senast Cagliari. Juventus har Álvaro Morata avstängd.

Det finns inget lag i Serie A som har släppt in så många mål som Torino har gjort hittills. Totalt har det blivit 22 insläppta mål efter nio omgångar. Det är alldeles för många. Jag anser att anledningen är att de spelar med en trebackslinje som, bland annat, inte är passningsskickliga och blir många gånger väldigt sårbara. Under de två senaste matcherna har det blivit sex insläppta mål, mot tabelltvåan Inter och mittenlaget Sampdoria, samt fyra mål framåt - vilket å andra sidan är ett väldigt bra resultat.

Torino får klara sig utan försvararen Mërgim Vojvoda och mittfältarna Sasa Lukic, Amer Gojak och Daniele Baselli, pga skador.

Dock kommer det att bli svårt för Torino att hålla tätt bakåt mot Juventus, som snittar två mål per match i ligan. Jag spelar på att Juventus vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Juventus asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Torino seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Juventus (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Juventus seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Juventus - Torino:
1 asian hcp -1. Odds 1.68 hos Nordicbet & Betsafe .

bet365 & Unibet streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Juventus:
Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Danilo, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot, Arthur Melo, Juan Cuadrado, Dejan Kulusevski & Cristiano Ronaldo.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Bremer, Lyanco Vojnovic, Ricardo Rodriguez, Wilfried Stephane Singo, Souahilo Meite, Tomas Rincon, Karol Linetty, Cristian Daniel Ansaldi, Simone Zaza & Andrea Belotti.
---

This is the stats tab
This is the post tip