Fredagsmatchen i den italienska Serie A bjudet på det äldsta derbyt i serien, Derby della Mole, där Juventus tar emot Torino. Det är klasskillnad mellan lagen, på alla sätt och vis. I tabellen ligger Juventus på en fjärde plats medan Torino är ett mittenlag - i ingenmansland. Formkurvorna pekar åt olika håll. I Juventus är det friskt humör. Hos Torino är det en formsvacka. Då Juventus måste försvara Champions League biljetten är motivationen enorm. Kvalitén räcker gott och väl till en rak seger.

Juventus svit på tio raka matcher utan förlust höll på att brytas i den senaste omgången. De log under mot Atalanta. Danilo ordnade en kvittering på övertid. Krysset kändes som en seger. Självförtroendet var på topp. Danilo är avstängd till derbyt. Dock är Juan Cuadrado en fullgod ersättare. Målkungen Dusan Vlahovic har visat fin form direkt och är ett ständigt hot i offensiven. Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi och Federico Chiesa är alltjämt skadade. Laget har klarat sig utmärkt utan dem.

Torino har gjort det bra. En mittenplacering är inte illa. Dock har prestationerna i de två senaste ligamatcherna varit illa. Först blev det en 0 - 2 förlust mot Udinese, där Torino inte skapade så värst mycket. Senast en hemmaförlust mot bottenlaget Venezia med 1 - 2. Försvaret har underpresterat och varit rejält sårbart. Bortaspelet har varit bland det sämsta med 7 förluster på 11 försök. Tommaso Pobega, Dennis Praet och Mohamed Fares är fortsatt i skadestugan. Sasa Lukic är tillbaka efter avstängning.

I derbymöterna har Juventus allt som oftast gått segrandes ur duellerna. Detta förväntas bli fallet även denna gång. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Juventus med 1 - 0. Allt talar för en ny seger, då Juventus börjar nära sig toppslag.

Speltips Juventus - Torino:
1. Odds 1.60 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Matthijs De Ligt, Leonardo Bonucci, Juan Cuadrado, Adrien Rabiot, Manuel Locatelli, Weston McKennie, Alvaro Morata, Dusan Vlahovic & Paulo Dybala.

Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, David Zima, Bremer, Ricardo Rodriguez, Wilfried Stephane Singo, Karol Linetty, Sasa Lukic, Mergim Vojvoda, Josip Brekalo, Marko Pjaca & Antonio Sanabria.
---

TV: Rygga vår dubbel i England




This is the stats tab
This is the post tip