För dagen håller jag Juventus som ett av Europa bästa lag och en av huvudfavoriterna till att ta hem turneringen. Formen är makalöst bra, trots att Allegri haft skador på nyckelspelare som Buffon och Dybala. Juventus har vunnit 13/15 senaste matcherna, och hållit nollan i 14/15 senaste matcherna vilket är helt sjukt!
Buffon räddade en straff och höll tätt mot Atalanta i Coppa Italia i hans comeback, och den nyblivne 40-åringen stod för en ny nolla i helgens 7-0 seger mot Sassuolo.
Med all respekt för Tottenham så håller jag inte engelsmännen alls lika högt som ett formtoppat Juventus som har en helt annan rutin på den här scenen. I synnerhet inte i Turin där Juventus är otroligt starka.
Ytterligare en faktor som talar för italienerna är spelschemat - Juventus möter Fiorentina i Serie A redan på fredag. Tottenham spelar omspel i FA-cupen på onsdag och har dessutom ett London-derby mot Arsenal att klara av på lördagen.

Hemmaplan, form, rutin och spelschema talar för italienarna. Det enda negativa som finns att säga är att Paolo Dybala finns på skadelistan. Men det mesta tyder på att argentinaren hinner återställa sig innan mötet med Spurs. Han saknades dock inte i helgens 7-0 seger mot Sassuolo.

Återkommer på min twitter @3quartistan med laguppställningar/skador närmare matchdag.

Tippar 2-0, vad tror ni?

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Bentancur; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

Tottenham: Lloris; Sanchez, Dier, Vertonghen; Aurier, Wanyama, Dembele, Rose; Eriksen, Alli; Kane

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip