bet365 livestreamar matchen.

Juve ska ju bara vinna mot Udinese. Samtidigt väntas man spara en hel del gubbar till returen mot Atletico Madrid.

Senaste möten
Udinese - Juve 0-2

Juve - Udinese 2-0
Udinese - Juve 2-6

Serie A
1. Juventus 26 23 3 0 55:16 72
15. Udinese 25 6 7 12 21:32 25

Juve hemma
13 11 2 0 28:8 35

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Napoli - Juve 1-2

Udinese borta
11 1 4 6 8:15 7

Formen
V, V, V, F, O

Senaste match
Udinese - Bologna 2-1

Ligan är redan hemma för Juve. 72 poäng, Napoli har 56. Spiken i kistan var senast när lagen möttes och Juve vann med 2-1 på San Paolo. Game over Napoli. Men så är det ju det här med Champions League. Juve åkte på smisk i Madrid där Atletico vann välförtjänt. 2-0 att hämta upp på Juve Stadium. Då kommer det att krävas utvilade och fräscha ben.

Därför kan vi räkna med att Allegri roterar friskt den här matchen. Och när Juve roterat friskt tidigare/haft mycket skador i backlinjen har det sett ganska svagt ut. Om Bonucci, Chiellini mfl sparas så är det klart att det försvagar försvaret. Udinese är inget målglatt gäng, men de är i form. Två raka segrar mot Chievo och Bologna på hemmaplan. Otrolig viktigt i bottenstriden där man nu har sju pinnar ner till Bologna under strecket. Därför kan Udinese spela tämligen utan press här och fokusera på att vara organiserade och straffa Juve när tillfälle ges.

Jag kan se det hända, att Udinese gör mål framåt alltså. Och skulle det vara så att Juve ligger under så finns hyfsat sparkapital på bänken - om vi ska tro Gazzetta dello Sports förhandstips. Udinese har haft svårt på bortaplan, men när Juve ställer ut b-laget har man en bättre chans än vanligt. Åtminstone till att göra mål framåt.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Juve (4-3-3) Szczesny - De Sciglio, Barzagli, Rugani, Alex Sandro - Bentancur, Emre Can, Matuidi - Bernardeschi, Kean, Mandzukic

Saknar: Pjanic, Cancelo (båda avstängda) Khedira, Cuadrado, Douglas Costa

Udinese (3-5-2) Musso - De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck - Ter Avest, Larsen, Sandro, Fofana, Zeegelaar - Pussetto, De Paul

Saknar: Mandragora (avstängd), Barak, Badu, Behrami, Samir, D'Alessandro, Teodorczyk

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 2.20 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip