Med två omgångar kvar av gruppspelet i Champions League tar Juventus emot Valencia på Allianz Stadium, i en match där hemmalaget är favoriter till seger, till cirka 1.40 i odds. Vid en rak seger så fixar Juventus sin slutspels plats och det är mycket som talar för det. Dock är detta Champions League där Valencia som står på andra sidan plan och ett sådant möte är aldrig enkelt. Då båda lagen har varit skickliga på att försvara sig på sistone så jag tvivlar på att vi får se båda lag göra mål.

Juventus övertygar stort i ligan med tolv segrar och en oavgjord match. I Champions League har Juventus tre vinster och en förlust senast då laget slarvade mot Manchester United. Det är ovanligt att vi får se Juventus slarva i viktiga matcher och de har en vana att nästan alltid studsa tillbaka direkt. Efter United förlusten med 1-2 vann Juventus mot Milan med 2-0 borta och 3-0 hemma mot Spal. Det är erkänt svårt att göra mål på Juventus och denna match kommer inte att vara något undantag.

Lagen möttes på Mestalla i mitten av september, där Ronaldo blev utvisad. Därefter gjorde Juventus två mål och vann alltså med 2-0 borta. Denna gång lyckades inte Valencia näta hemma och ännu svårare blir det på bortaplan givetvis. Även om Valencia har kommit igång med målskyttet i ligan så har det varit mot lag som Getafe och Valladolid. Juventus är så klart en tuffare motståndare och det kommer att bli oerhört svårt för Valencia att spräcka nollan på Allianz Stadium.

Jag ser också lite svårigheter för Juventus att göra mål. Valencia är tillsammans med Atletico Madrid de två lag som har släppt in minst antal mål i La Liga - nämligen, nio mål på tretton matcher. Det är sjukt imponerande och Valencia har verkligen ett starkt nog försvar för att kunna utmana Juventus och hålla tätt bakåt. I de två senaste ligamatcherna har Valencia hållit nollan så formen är god, försvaret är starkt och står nästan alltid rätt i sina positioner, så här får Juventus en utmaning.

Denna match blir nog inget målkalas hursomhelst. Då båda lagen kommer till mötet utan att ha släppt in något mål i sina två senaste ligamatcher ser jag en stor sannolikhet att båda lag inte gör mål i matchen. Därmed lägger jag ett spel på utfallet, till oddset 1,85. Oddset hittas hos Rizk , Bethard eller OHMbet.

---
Bekräftad startelva Juventus: Wojciech Szczesny, Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Leonardo Bonucci, Joao Cancelo, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Rodrigo Bentancur, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala & Mario Mandzukic.

Bekräftad startelva Valencia: Neto, Gabriel Paulista, Jose Gaya, Daniel Wass, Mouctar Diakhaby, Geoffrey Kondogbia, Goncalo Guedes, Francis Coquelin, Daniel Parejo, Rodrigo & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip