Juventus kan säkra sitt avancemang genom att spöa Valencia - som kämpar för en andraplats.

GRUPP H
1. Juventus 4 3 0 1 7:2 9
2. Manchester Utd 4 2 1 1 5:2 7
3. Valencia 4 1 2 1 4:4 5
4. Young Boys 4 0 1 3 2:10 1

Valencia - Juve 0-2
Juve - Young Boys 3-0
Man Utd - Juve 0-1
Juve - Man Utd 1-2

Valencia - Juve 0-2
Man Utd - Valencia 0-0
Young Boys - Valencia 1-1
Valencia - Young Boys 3-1

Juventus torskade oväntat med 1-2 hemma mot United senast. Rättvist eller inte, Juve har ännu gruppsegern i egna händer. Men det är inte så enkelt som att bara gå ut och spela av matchen. Valencia har fortfarande en viss chans att bli tvåa. Detta då Juve och United möts i sista omgången. Men det ska mycket till. I stället handlar det om att säkra tredjeplatsen och Europa League-slutspel. Dessutom en inspirerande uppgift, inte så mycket att förlora. Men det är klart att Juve är rättmätig favorit.

Det räcker dock för den gamla damen att vinna här. Då är gruppsegern nära eller till och med klar beroende på hur United löser uppgiften mot Young Boys. Sen 1-2-torsken har Juve löst 2-0 både borta mot Milan och mot Spal. Samtidigt kommer även Valencia hit i gott slag. Ett fåtal skador och två raka segrar efter senaste CL-matchen mot Young Boys (3-1). 1-0 borta mot Getafe och 3-0 hemma mot Rayo Vallecano. Här blir det fokus på defensiven så långt som möjligt och hoppas på det bästa framåt.

Juve måste inte vinna med mer än ett mål och har en riktigt fin defensiv. En uddamålsseger känns långt ifrån omöjlig. Gör Juve 1-0 kommer det att stängas bakåt.

Preliminära elvor (Whoscored)

Juve (4-4-2) Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Cuadrado, Bentancur, Pjanic, Matuidi - Ronaldo, Dybala

Saknar: Can, Khedira, Spinazzola, Bernadeschi

Valencia (4-4-2) Neto - Wass, Paulista, Garay, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Moreno, Betshuayi

Saknar: Cheryshev, Piccini

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.70 hos MrGreen , 888sport eller LeoVegas (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip