Hemma på Juventus Stadium väntar en lämplig uppgift för stormakten Juventus när Hellas Verona gästar dem i italienska Serie A. Formen i Juventus trupp har varit bra ett längre tag. Poäng har tagits i samtliga nio senaste omgångar. Samt att de är vidare i italienska cupen. I Serie A ligger de på en femte plats. Dock är det bara en poäng upp till Atalanta. Verona är ett stabilt mittenlag, som själva har en uppåtpekande formkurva. Dock ska den inte räcka till mot Juventus - som ser allt bättre ut för varje omgång.

Tränaren Max Allegri har fått jobba hård för att få ordning på Juventus. Det har han också lyckats med. Försvaret är återigen kompakt. Det börjar närma sig världsklassnivå. Laget är svåra att bryta ner. Problem i offensiven verkar vara lösta då Dusan Vlahovic, med 17 mål för Fiorentina i Serie A, har plockats in. Samt Denis Zakaria på mittfältet. Svensken Dejan Kulusevski och Rodrigo Bentancur har lämnat för spel i Tottenham. Federico Chiesa är fortsatt skadad och Manuel Locatelli är avstängd.

Verona har ett stort avbräck i lagets skyttekung, Giovanni Simeone, som har nätat en tredjedel (12) av lagets alla mål. Han är avstängd till detta möte. Framåt finns Antonin Barak och Gianluca Caprari, som har nätat 8 mål vardera i ligaspelet. Formen är fin med segrar över Sassuolo och Bologna innan landslagsuppehållet. Att vinna tre raka ligamatcher är något som inte har inträffat på ett decennium. Sannoliheten är inte så värst stor heller, då Verona väger lite för lätt för att utmana om poängen.

Med Dusan Vlahovic i toppslag kan detta mycket väl bli en större seger för Juventus, som är på jakt efter en Champions League plats. Därmed blir det ett spel på att Juventus täcker handikapp linan på -1 på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas om Juventus vinner med exakt ett mål i marginal (1 - 0, 2 - 1, etc.). Smart! Det blir en förlust dock vid oavgjort i matchen eller en Verona seger. Kupongen rättas som vinst vid en Juventus seger med fler än ett mål i skillnad (2 - 0, 3 - 1, etc).

Speltips Juventus - Verona:
1 asian -1. Odds 1.96 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Matthijs De Ligt, Giorgio Chiellini, Luca Pellegrini, Arthur Melo, Denis Zakaria, Adrien Rabiot, Juan Cuadrado, Dusan Vlahovic & Alvaro Morata.

Preliminär startelva - Verona:
Lorenzo Montipo, Federico Ceccherini, Koray Günter, Nicolo Casale, Marco Davide Faraoni, Ivan Ilic, Miguel Veloso, Darko Lazovic, Antonin Barak, Gianluca Caprari & Nikola Kalinic.
---

This is the stats tab
This is the post tip