Kan Zenit stöka till det för formsvaga Juventus?

Förra mötet
Zenit - Juventus 0-1 (86' Kulusevski)

Champions League - GRUPP H
1. Juventus 3 3 0 0 5:0 9
2. Chelsea 3 2 0 1 5:1 6
3. Zenit 3 1 0 2 4:2 3
4. Malmö FF 3 0 0 3 0:11 0

Serie A
9. Juventus 11 4 3 4 15:15 15

Formen
V, V, O, F, F

Senaste match
Verona - Juve 2-1

RYSKA LIGAN
1. Zenit 13 9 2 2 34:16 29

Formen
F, F, F, V, V

Senaste match
Zenit - Dynamo Moskva 4-1

Preliminära elvor (Whoscored)

Juve (4-4-2) Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Sandro - Chiesa, Bentancur, Locatelli, Rabiot - Morata, Dybala

Saknar: De Sciglio
Osäkra: Kean

Zenit (3-4-3) Kritsyuk - Lovren, Chistyakov, Rakitskiy - Sutormin, Kuzyaev, Wendel, Karavaev - Mostovoy, Azmoun, Claudinho

Saknar: Ozdoev, Santos
Osäkra: Malcom

Dejan Kulusevski blev matchhjälta sist lagen möttes. Då med ett avgörande i den 86:e minuten i St Petersburg (1-0). Det var Juves tredje seger av tre möjliga i CL-grupp H och klubben har således ett väldigt fint läge att avancera. En ny seger mot Zenit den här kvällen hade varit ett jättekliv mot just detta. Men hur står sig Juve egentligen just nu? En överraskande och smått pinsam förlust hemma mot Sassuolo följdes upp av ytterligare ett fiasko den gångna helgen när Verona slog Juve med 2-1. Max Allegri behöver få sina mannar att steppa upp omgående för efter blott en poäng på sina tre senaste Serie A-matcher börjar storklubben redan sladda efter i tabellen. Den gamla damen ligger inte bättre än nia och har redan 16 (!!) poäng upp till Napoli och Milan som står på 31 poäng. Om inte laget vaknar per omgående så är guldchansen snart borta.
Och när jag tittar på den förmodade startelvan mot Zenit så känns den bra, men inte wow. Anfallsparet Morata och Dybala med mittfält av Rabiot, Locatelli, Bentancur och Chiesa bakom sig garanterar inga resultat i min bok. Zenit är som vanligt dominanta i den ryska ligan och stod som sagt upp länge och väl i det första mötet lagen emellan. Ett resultat här hade varit av mycket stor vikt för ryssarna och jag tror att de kommer att sälja sig dyrt. Detta i kombo med att Juves form är under all kritik gör att jag väljer annat än spel på hemmalaget att vinna.

SPELTIPS
Jag spelar Zenit +0,5 (X2) i 1:a halvlek till 1.75 hos Pinnacle (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip