Speltips: Under 2.5 mål till 1.80 hos bet365

_________________________________________

Gruppfinal (?) när AIK ska bege sig ner till Kalmar och äntligen få spela på gräs. Matchen spelas nämligen på klassiska Fredriksskans och det verkar vara stort intresse kring matchen. Båda lagen har sett bra ut under inledningen av 2024 och har börjat hitta sitt spel trots mycket nytt. Kalmar FF har i dagarna gjort klart med Jonathan Ring men blev å andra sidan av med vänsterbacken Olafsson, som gjort starka säsonger i klubben. Medan AIK mer eller mindre är klara med truppen där det väntas komma en vänsterback innan transferfönstret stängs.


Kalmar
Senaste match: Örebro - Kalmar 1-0
Trots målsnålt så var det ändå ett par bra chanser åt vardera håll. Kalle Holmberg skapade problem även för Kalmar medan Kalmar skapade en del offensivt men inte tillräckligt farliga chanser för att få in kvitteringen. Är väl det som också är frågetecknet för Kalmar vem som ska stå för målen, nu har man många bra kreatörer och kanske kan man få igång Islamovic?


AIK
Senaste match: AIK - Gefle 1-0
Återigen en liknande insats som mot Örebro. AIK skapar mycket chanser offensivt och kontrollerar matchen igenom. Däremot så behöver man avgöra tidigare och dessutom göra fler mål. Hade varit viktigt för målskillnaden också med en större seger.

Tabell Grupp 6:
AIK +3 6 poäng
Kalmar +1 3 poäng
Örebro -1 3 poäng
Gefle -3 0 poäng

Förutsättningar: AIK går vidare om de tar poäng mot Kalmar. Medan Kalmar går vidare om de vinner mot AIK, såvida inte ÖSK vinner stort mot Gefle.

Resultatinriktad, defensiv match att vänta på en gräsplan i mars...?

Två spelare i Kalmar FF ska nu spela mot sin gamla klubb, det handlar om Abdussalam Magashy och Samuel Brolin. Roliga matchen i matchen att se fram emot. Väntar mig ett rikitigt taggat hemmalag som verkligen lockas av att AIK kommer på besök och att få spela på sin gamla hemmaarena. Minst sagt speciell känsla. Med AIK:s tränare Henning Berg känns det som att man kommer att spela på resultat här och försöka stänga igen matchen. Det har varit en del frågetecken kring defensiven men på det stora hela tycker jag att man ser stabila ut och här väntas Milosevic också vara tillbaka i spel (Upd: Papagiannopoulos får återigen starten) . Tycker mycket talar för målsnålt i denna viktiga match där inget av lagen vill gå bort sig tidigt samtidigt som det inte kommer vara helt enkelt att spela på naturgräset som inte satt sig helt ännu. Två lag som har styrkorna i defensiven bäddar för underspel.

Speltips: Under 2.5 mål till 1.80 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip