Returmöte i det allsvenska kvalet när Brage gästar Kalmar.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om Kalmar vinner med 2+ mål, pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger. Förlust på spelet om Brage tar "poäng".
2.04 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

2-0 till Kalmar i match ett. Det gör att det är i stort sett klart att Kalmar blir kvar i Allsvenskan. Var en rätt jämn match målchansmässigt där Kalmar fick in ett skitmål till 1-0. Känslan var trots allt att Kalmar var ett nummer större än Brage, det fanns en annan tyngd i de avgörande momenten. Brage kom till en hel del avslut, men de där riktigt vassa målchanserna tycker jag inte de skapade riktigt. Kalmar fredade sitt mål utan större problem var min känsla.

Ska nu slå in den här matchbollen på hemmagräset nere i Kalmar. Gräs är inte Brages naturliga underlag och de har inte direkt rosat marknaden i gräsmatcherna i Superettan.

Känslan är att det passar Kalmar FF perfekt att ställas mot ett lag som måste gå all in för att ta en tvåmålsseger. Kalmar har haft svårt att bryta ner lag, samtidigt som defensiven hela tiden varit stabil. Lär kunna få en del vassa kontringslägen i den här matchen.

Sen undrar jag om bensinen räcker till för Brage. Det här blir tredje tuffa matchen på en vecka - om de inte får ett boostande ledningsmål kan deras prestation snabbt dala. Och släpper Brage in första målet har de ett berg att bestiga - tror inte de orkar resa sig efter en sån käftsmäll.

Kalmar har ett riktigt bra läge att avsluta den här mardrömssäsongen på ett något sånär positivt sätt. Tror deras tyngd återigen blir avgörande. Kan se en ny Kalmarnolla och att de gör första målet i matchen, vilket kommer räcka långt här. Kontrar sedan in 2-0 mot ett Brage som måste tokgambla?

Speltips:1 asian hcp -1 - odds 2.04 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip