Spel i Kalmar FF vs AIK: Båda lagen gör mål: nej.
Spelet sitter om något av lagen blir nollade.

Min känsla är att det här inte blir någon sprakande historia. Kalmar föll borta mot Djurgården med 4-1 i Nanne Bergstrands comebackmatch. Efteråt pratade han om en svag defensiv och det är också där lagets fokus har legat i veckan: defensiven har gnuggats.

Tycker lagets offensiv ser precis så svag ut i verkligheten som den känns på pappret. 10 mål på 13 matcher är ju en indikation på att offensiven inte är särskilt vass. Målet mot Djurgården kom efter en slumpmässigt skapad straff och det var i stort sett det enda av värde som skakades fram i den matchen.

Något förbättrat truppläge med Ismael tillbaka - han borde kunna förbättra passningsspelet i hemmalaget.

Ole Söderberg, Lucas Hägg-Johansson, Markus Thorbjörnsson, Marko Biskupovic, Ismael, Emin Nouri, Stefan Larsson, Mahmoud Eid, Melker Hallberg, Anton Maikkula, Viktor Elm, Filip Sachpekidis, Papa Diouf, Romario, Herman Hallberg, Adel Ziarat, Adrian Edqvist, Adam Hellborg, Isak Magnusson

AIK:s defensiv är fortsatt starkast i serien. Minst antal insläppta mål. Sju nollor imponerar. Gjorde visserligen fem mål i Europa League i torsdags - men motståndet höll inte allsvensk klass. Kommer säkerligen bli bättre i och med nyförvärven som kommr in, men de är inte spelklara redan här.

Kalmar visade mot exempelvis MFF hemma att de inte var blyga för att backa hem och grisa - trots hemmaplan. 0-0 då. Utgår från att Nanne kommer agera lika försiktigt här. Ser framför mig en låst och försiktig matchbild där ingen vill bjuda på något initialt. Tror inte heller att ett mål åt något håll kommer öppna upp matchbilden heller - tror snarare att det ledande laget kommer göra allt för att döda tid och låsa matchen i ett sånt scenario.

0-0 eller 0-1?

This is the stats tab
This is the post tip