Tar över 2,5 mål i Kalmar FF-Dalkurd. 1.88 hos LeoVegas , 888sport och MrGreen .

Smålänningarna ligger i tabellens ingenmansland medan bortalaget ligger under strecket. Ett avslappnat hemmalag mot ett desperat bortalag väntar jag mig här.

Dalkurd har gått över 2,5 mål i 14 av 20 allsvenska matcher hittills. Har hållit två nollor på hela säsongen, vilket säger en del om försvarsspelet. Blir här utan inlånade mittbacken Thorbjörnsson, som styrt upp försvarsspelt en del med sin rutin. Offensivt har Dalkurd faktiskt gjort en hel del mål, fler än bottenkollegorna. Nu har laget visserligen blivit av med Buya Turay och Sugita under resans gång, men det finns fortfarande en del offensivt kraft i laget. En sån som Markkanen är alltid jobbig att möta för alla lag.

Kalmar FF har varit desto målsnålare. Bara 7 av 20 AS-matcher har gått över 2,5 mål. Har under säsongen varit lite "gamla" KFF - tajta bakåt och inte alltid så sevärda framåt. Saknar här Erton Fejzullahu, som är avstängd. Tycker ändå att det finns ett par fina offensiva spelare i laget och så länge Rasmus Elm spelar kommer man alltid ha ett konstruktivt passningsspel. Nu när laget ligger i trygga mitten tror jag vi kommer få se ett KFF som är lite mer risktagande, lite mer offensiva. Finns liksom ingen anledning att inte försöka utveckla det offensiva spelet. I kraft av hemmaplan ska laget ha kommandot och gärna vinna en sån här match. Inte otänkbart att Kalmar slår en 2,5-lina av egen kraft i en sån här match.

Dalkurd måste ta poäng nu, gärna vinna. De kan inte vara nöjda med 0-0/1-1, utan måste gå för att göra egna mål. Även om de som sagt tappat en del bra offensiva spelare under året har de fortfarande kapacitet att såra ett lag som Kalmar FF. Tror båda lagen gör mål och att vi inte stannar på 1-1.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip