Kalmar FF att slå Elfsborg spelas. Raka ettan betalar bra hos SpeedyBet 10bet eller bet365 .

Elfsborg har 0-0-2 och 1-7 i målskillnad på sina två gräsmatcher i den här allsvenska upplagan. Går man tillbaka till tidigare säsonger ser det likadant ut: Har det ofta tufft på gräs, ett underlag man inte vunnit på sedan 2017.

Boråsarna kommer från en oerhört blek match mot Djurgården, där laget fick spela elva mot tio i 70 minuter utan att skapa någonting. Åkte dessutom på en otäck skada på mittbacken Joakim Nilsson, som fick en spark i huvudet. Frågetecken på nyckelspelaren Levi här, han missade förra matchen. Är Dennes frånvaro bidrog till en mer uddlös offensiv, då Cibicki blev för ensam. Levi är med i truppen, men frågan är om han är helt hundra.

Kalmar kommer från en tuff vecka där de åkte på 1-0-förluster i två av de svåraste bortamatcherna i den här serien (Häcken och Malmö FF). Stod dock upp bra i bägge matcherna, så ska absolut inte skämmas för sina insatser. Rasmus Elm spelade bara 30 av de 180 minuterna och lär vara tillgänglig igen här. Gillar annars det jag sett av Kalmar, som skapat många målchanser i de flesta av sina matcher och är hyfsat tajta bakåt. Tycker en sån som El Kabir ser allt bättre ut och blir inte förvånad om hans första mål kommer inom kort. Saknar Aliti pga avstängning, men har okej bredd bakåt och bör kunna hantera det. Bra truppläge i övrigt men inga nya skador.

Tror Kalmar blir för tunga för Elfsborg i vad jag tror blir en småtrevlig match. Kalmar har fått oförtjänt dålig utdelning sett till hur bra laget varit och jag blir inte förvånad om de radar upp ett par bra resultat före uppehållet. Tycker smålänningarna varit det bättre laget i alla sina hemmamatcher mot ungefär liknande motstånd som Elfsborg.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip