SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för bottenmöte på guldfågeln arena i Kalmar mellan Kalmar FF och IFK Göteborg.
Mitt speltips: 1 asian handicap 0 till oddset 2.05 på bet365 .

Hemmalaget Kalmar kommer till matchen på GFA med 12 poäng inspelade vilket placerar laget på en kvalplats. Efter att laget började bra med sex poäng på de tre första matcherna sedan förlorat åtta raka matcher har man nu börjat plocka lite poäng igen. Laget kommer till matchen med tre kryss, en förlust och en vinst på de senaste fem matcherna vilket har gjort att man lyft från jumbo positionen till kvalplats. Senast tog man en mycket imponerande seger då man bortaslog Häcken på Bravida arena vilket var Häckens första hemma förlust denna säsongen. Vilket gör segern ännu mer imponerande.

Bortalaget Göteborg kommer även dom till matchen med en placering längre ner i tabellen. Man kommer till matchen med 14 poäng inspelade vilket placerar laget på en 12:e plats dock endast två poäng framför just Kalmar som ligger på kvalplatsen. Man är verkligen säsongens kryss lag än så länge då man har åtta kryss än så länge vilket är mest i serien. Man kommer till matchen med hela fyra kryss och en förlust de senaste fem matcherna och senaste fick man med sig ett kryss efter att man kvitterat sent via en feldömd straff borta mot Örebro.

Jag tror detta är en perfekt match för hemmalaget att ta en till tre poängare. Man möter ett Göteborg som saknar mycket offensiv kraft då man sedan tidigare saknar kaptenen och anfallaren Robin Söder och även kreativa mittfältaren Charaisjvili nu saknar man även Aiesh som inte han heller kommer till spel mot Kalmar.

Kalmar möter ett Göteborg som haft det tufft i många matcher och sedan löst ett sent kryss likt mot Örebro och nu saknar även Göteborg som sagt många offensiva spelare medans Kalmar kommer till matchen med mycket positiv energi och förstärkt självförtroende efter den imponerande seger mot Häcken, så detta är i mitt tycke ett mycket bra läge för Kalmar att ta tre poäng och fortsätta kliva bort från nedflyttning. Därför blir mitt speltips Kalmar FF asian hcp 0 till 2.05 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip