Kalmar FF tar emot Häcken på måndagen.
Mitt speltips: Båda lagetn gör mål i matchen. bet365 .

Tycker det var rätt höga odds på mållinorna här. Över 2,5 mål är i skrivande stund uppe på 2.30-2.40, vilket känns högt. För Kalmar är som bekant ett helt annat lag under Rydström än de varit under Nanne Bergstrand senaste säsongerna. Har mest boll i serien och spelar ett rätt offensivt spel. Har väl ingen riktig målskytt, men har ändå en rätt okej offensiv vad gäller att skapa målchanser. Häcken saknar mittbackskapten Rasmus Lindgren, vilket känns som en viss försvagning för deras del.

Kalmar är bra på att begränsa motståndarna till att skapa väldigt lite, trots att försvasuppställningen inte känns toppklass på pappret. Häcken återfår här dock otroligt viktige Jeremejeff, som var avstängd senast. Efter 0-1 mot Halmstad i premiären har bägge lagen gjort mål i samtliga deras åtta matcher. Har Leo Bengtsson avstängd, men har ändå en offensiv som i grunden är bra nog att såra de flesta allsvenska lag. Är inte ett lag som åker och parkerar bussen i en sån här match. Högmo fick en drömstart med seger mot AIK i återstarten och laget kommer såklart klättra i tabellen under de sista 21 omgångarna. I och med segern är tabelläget inte akut på samma vis som det var när de låg sist, så jag räknar med att Häcken bjuder upp här.

Ser framför mig en matchbild där Kalmar kommer ha mest boll. Att äntligen spela inför publik kommer säkert ge en viss boost - är en helt annan hajp runt laget nu än vad som var fallet under Nanne Bergstrand. Laget spelar fin fotboll och kalmariterna vill se laget - räknar med ett KFF som vill visa sig från sin bästa sida här. Häcken lär dock kunna ställa om vasst och kommer få sina lägen. Även om de saknar ett par spelare (Leo Bengtsson avstängd, Irandust skadad sedan tidigare) har de en bra offensiv med Jeremejeff i spetsen. Tycker oddset på att båda nätar är högt när vi får runt dubbelt betalt, för mig känns det som bättre chans än så för det.

1-1, 2-1, 1-2 eller liknande känns som tänkbara slutresultat.

This is the stats tab
This is the post tip