Kalmar FF tar emot IFK Norrköping på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Pinnacle .

Sjuan mot femman i tabellen. Två av rätt få lag som inte är involverade i bottenstrid/guldstrid. Finns visserligen en minichans för Norrköping att nypa en Europaplats, men det ska mycket till. Så medan andra matcher riskerar att bli tajta och låsta pga mycket på spel borde den här kunna bli rätt öppet och avspänt. Kryss gör inget av de här lagen glada, så vid 1-1-läge bör vi få två lag som går för segern rejält.

Norrköping har 17/26 över 2,5 mål sett till hela säongen - med det har de flest övermatcher i hela serien. Över 2,5 mål i sju av de senaste åtta matcherna. Enda undantaget var borta mot AIK då Gnaget backade hem och packade ihop vid 1-0-ledning. Bra form på flera offensiva spelare samtidigt som defensiven inte är en av de bästa i den här serien. Två nollor senaste 16 matcherna - hemma mot de två sämsta lagen i serien (ÖFK/ÖSK). Frågetecken på Adegbenro, vilket hade varit ett stort avbräck om han inte kommer till spel. Men även utan honom har Norrköping ett par bra offensiva hot.

Kalmar är en av säsongens positiva överraskningar. Rydströms gäng spelar en väldigt bra fotboll och i en sån här match finns ingen anledning att göra något annat än att gå ut och försöka vinna, bjuda hemmapubliken på en bra match. Fem raka matcher har haft över 2,5 mål.

Blev lite förvånad över att det går att få 1.90 på över 2,5 mål här. Tycker det här känns som en chansrik, målrik och sevärd historia på förhand där jag faktiskt kan se bägge lag göra minst två mål var.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip