Världens hetaste fotbollsmatch i dag?
Den spelas inför noll personer på Kalmars träningsanläggning Gasten. Givetvis på konstgräs, i vindar som alltid kommer från norr, som alltid är svinkalla.
Här på Gasten tar "nya" Kalmar FF emot Jönköpings Södra.
Och med tanke på det skrala utbudet i dag kommer hela bettingvärldens ögon vara på den just den här matchen, som direktsänds av lokaltidningen Barometern.

"Nya" Kalmar FF?
Ja det är så det känts om Kalmar FF av modell 2020. Man har plockat tillbaka Nanne Bergstrand, och det är back-to-basic. Med egenskolade spelare, med en hög effektiv press.
Det har gjort KFF till ett av vårens bästa lag i Sverige. Visst föll laget borta mot AIK i svenska cupens gruppspelsfinal med 3–1, men den matchen var spelmässigt jämn.
KFF har dock varit bättre både innan och efter den matchen.

Försäsongens matcher:
KFF-ÖIS 3–0 (cupen)
KFF-J Södra 5–0 (cupen)
AIK-KFF 3–1 (cupen)
KFF-ÖSK 4–1

Kalmar FF har kvar backlinjen från förra säsongen med Viktor Elm/Fidan Aliti som mittbackspar samt kvicka ytterbackar i Piotr Johansson/Sebastian Ring.
Centralt på mitten har Udinese-lånet Svante Ingelsson sett oförskämt bra ut, mycket bättre än vad jan var när han lämnade för just Udine. Offensivt har unga trion Isak Jansson/Filip Sachpekidis/Nils Fröling ständigt utmanat motståndarnas backlinje, ställer hela tiden frågor.
Nanne Bergstrand har få skador i truppen och har sagt att 19 spelare ska få speltid, och att andramålvakten Tobias Andersson ska få vakta kassen.
Jag tror Nanne börjar med "första-elvan" för att sedan lyfta in spelare i paus, och sista 20. Det behöver inte bli sämre som lovande spelare som Edvin Crona/York Rafael/Johan Arvidsson mfl har kommit in även i andra matcher med pigga ben och sprungit sönder sitt motstånd.

Jag tror ett KFF i rejäl medvind tar en ny tydlig seger.
I våras krossande man J Södra med 5–0, nu har nog motståndet lärt sig lite av hur nya aggressiva KFF-spelar, så siffrorna kanske inte drar i väg så mycket.
Tippar 3–1.

J Södra lirar som bekant i Superettan och har inte övertygat under försäsongen. 5–0-torsk mot KFF alltså och nu senast föll man borta mot Häcken med 6–1.
– Vi blev fullständigt överkörda, det är bara att konstatera, säger Andreas Brännström, J-Södras huvudtränare, efter matchen.

Mitt speltips i dag?
Kalmar FF -1 asian till 1.825 hos bet365 .

Vi vinner på spelet om KFF vinner matchen med två mål eller fler, får tillbaka insatsen vid uddamålsseger.
Den som vill spänna bågen lite hårdare finns -1.5 mål till 2.33 hos Unibet LeoVegas , Casumo och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip