Kalmar FF visar på god form och trots att avståndet till toppen är stort så ser man sin chans. På fyra senaste matcherna har AIK, IFK Göteborg och Malmö FF besegrats. Riktigt imponerande och det osar självförtroende över årets Kalmar FF. I cupen förra veckan besegrades ettanlaget Tvååker med 0-2, en match där Kalmar tog det lite för lätt på uppgiften och Tvååker kändes bättre i stora delar. Men en vinst blev det.

Varberg har i Allsvenskan tre oavgjorda matcher på rad. De har då spelat mot Degerfors, Djurgården och IFK Norrköping. Mot IFK Norrköping var laget påväg mot förlust men en kvittering i 97:e minuten räddade en poäng. Varberg håller sig på hyfsat säker mark i tabellen och i cupen tog man sig vidare bekvämt.

Förväntad elva av Kalmar FF:
Ricardo
Lindahl - Saetra - Sjöstedt - Olafsson
Romario - Gustafsson - Berg
Netabay - Skrabb - Nanasi

Förväntad elva av Varberg:
Andersson
Carlsson - Stanisic - Birkfeldt
Mensah - Tranberg - De Roux - Liljenbäck - Alfonsi
Johansson - Simovic
____

Varberg känns bekväma i att låta Kalmar FF ha bollinnehavet och ligga rätt i sina ytor. Tror det blir svårt för Kalmar att luckra upp Varberg. Hemmalaget spelar ofta väldigt bra fotboll men är det något som saknas så är det målskyttar. Nu när Oliver Berg ofta droppar ner långt i planen så kan det ibland kännas tomt i straffområdet. Medan när Varberg blir nedtryckta så hamnar de ofta i 5-3-2. Hursomhelst så känns underspelet bra här till 1.925.

Spel: Under 2.5 mål till 1.925 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip