Speltips: Kalmar - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-04 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: 2
Hammarby reser till Småland för match mot krisande Kalmar.
Mitt speltips: Rak tvåa på Bajen (spelas till 1.80, vilket finns i skrivande stund - fredag kväll).

Allsvenskan är en så pass jämn serie att det kan tyckas dumt att backa upp ett konstgräslag på bortaplan till de här oddsen. Men hur jag än vrider och vänder på den här matchen så kan jag inte tro på annat än Bajenseger. Hammarby har slaktat fyra lag som ligger ungefär där Kalmar ligger i tabellen. Gjort 20 mål på de här fyra matcherna och de offensiva spelarna är i grym form. Har den förmodligen bästa offensiva serien mot den här typen av motstånd.

Kalmar har bedrövlig form. Fem raka förluster och har inte vunnit en match sedan mitten av maj. KFF har ju framför allt oerhört svårt att göra mål (mållösa i fyra av senaste sex matcherna). Gjort minst antal mål i serien. De offensiva spelarna har varit totalt iskalla hela säsongen och ingen ung spelare verkar vara på väg att ta kliv.
Kalmar har en jobbig skadelista där de återigen verkar få klara sig utan Rasmus Elm. Låter även tveksamt runt Viktor Elm. Får också klara sig utan Aliti, som är avstängd.

Kalmar gjorde en rätt bra prestation i runt en timme mot Elfsborg. Hade rättvist ledningen och boråsarna skapade knappt något. Men så föll laget för lågt och Elfsborg kunde forcera in kvittering och segermål. Så istället för att få med sig energi i ett jobbigt läge blev det en blytung förlust. Ingen välbehövlig energiboost och ett självförtroendefattigt Kalmar lär inte se bättre ut här.

Det som talar för Kalmar här är att de har allt att vinna och spelar på gräs. Kanske kan de hoppas på att Bajen fått lite hybris efter sin fina period också. Men i övrigt tycker jag form, klass och skadeläge talar för Bajen. Med tanke på att Kalmar knappt gör mål alls och att Bajens offensiv är så vass som den är blir det liksom svårt att se något annat än bortaseger. Kalmar kommer säkert försöka ligga lågt, dra ner på tempot, satsa på egna fasta situationer och löpa mycket. Det kommer säkert räcka till att göra det tuffare för Bajen än vad fallet varit i Hammarbys senaste matcher. Tror inte Billborns gäng håller i sitt målsnitt från senaste månaden, men de borde ha tillräckligt för att till slut få hål på Kalmar.

0-2?
  Kalmar - Hammarby
Spela på Speltips Kalmar - Hammarby
Polsater - 2 Augusti 2019 - 23:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming