Ångestmöte på guldfågeln arena mellan Kalmar och Örebro väntas.
Mitt speltips: rak hemmaseger till oddset 1.95 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Kalmar kommer till matchen med tre raka kryss i bagaget vilket placerar laget som tabelljumbo med nio inspelade poäng. Man kommer till matchen med en bättre form än vad man haft tidigare under säsongen och var det bättre laget senaste matchen mot AIK där man dessutom skulle haft en straff och eventuellt även haft ett mål som blev bortdömt. Man har värvat in mittbacken Douglas Bergqvist och nu är även Israelsson spelklar och båda startade senast mot AIK och stod även för varsin bra insats.

Örebro kommer till matchen som tia i tabellen med 13 inspelade poäng. Laget har två raka förluster och har sett riktigt knackiga ut på senare tid. Man förlorade senast hemma mot Falkenberg med 1-2 och matchen innan dess med klara 3-0 mot Hammarby. Lagets offensiv har börjat halta en del då Jake Larsson som varit tongivande framåt presterat sämre och man har även tappat lånet Jack Lahne då hans låne avtal avslutats.

Jag tror detta är ett gyllene läge för Kalmar att äntligen ro åt sig tre poäng. Man kommer med en hyfsad form och har mycket att ta med sig från förra matchen mot AIK. Man möter även ett formsvagt Örebro vilket ger laget ett gyllene läge att äntligen bryta sin långa vinsttorka. Jag tror även man lyckas med detta då man som sagt ser bättre ut senaste tiden och har fått in spelare som Bergqvist och Israelsson som båda bidrar med rutin och kvalite, därför blir mitt speltips rak hemma seger till 1.95 hos Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip