Kanada gästas av Jamaica med avspark 22:05 under söndagskvällen och här lär vi få se ett revanschsuget hemmalag som går för att försvara sin förstaplats i jakten på en direktplats till VM.

Jamaica är i detta nu nästjumbo i detta gruppspel och har endast mäktat med att plocka åtta poäng på tolv matcher. Målskillnaden för gästerna är 10-17 och som bortalag har de 7-9 i målskillnad på sex matcher och resultatraden som bortalag är en seger, två kryss och tre förluster.

Kanada är i detta nu gruppetta, vilket innebär att de nyper en direktplats till VM. På poängkontot finns 25 poäng efter tolv omgångar och målskillnaden är stabila 19-6. På hemmagräs har Kanada hunnit med sex matcher och av dessa har de fem vinster och en oavgjord med 13-3 i målkolumnen.

Senast Kanada var i farten, vilket var i fredags kväll, så tappade de något överraskande alla poäng genom en 1-0-förlust borta mot Costa Rica. Samma kväll spelade Jamaica 1-1 hemma mot El Salvador och tack vare det bröt de sin fyra matcher långa förlustsvit.

Nu ställs de dock mot ett både revanschsuget och motiverat Kanada och med det sagt tror jag inte att de har vad som krävs för att stå emot här.

SPELTIPS
Kanada -1 (asian) till 1.58 spelas hos 888sport / LeoVegas / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip