Speltips: FC Stockholm vinst och över 2,5 mål i matchen till 2.30 hos bet365 .
—-
Karlbergs BK och FC Stockholm möts i den första kvalrundan av Svenska cupen. Karlberg, som till vardags huserar i Division 2, kommer in som underdog. Jag tror dock man har hyfsade chanser att bjuda upp till dans mot Division 1-laget FC Stockholm.

Karlberg ligger på tredje plats i Division 2 Norra Svealand, där man haft lite märkliga resultat emot sig under början av säsongen. Nu har man dock fått fart på maskineriet ordentligt med tre raka segrar och ett kryss innan det. Senaste segern kom mot FC Gute på bortaplan.

FC Stockholm kommer från två sämre resultat på slutet där man endast tagit en poäng på avslutande två matcherna innan uppehållet. Man ligger på en sjundeplats just nu i serien.

Två offensiva lag

Två offensivt viktade lag ställs här mot varandra, och jag tror definitivt det här är en match med mål i sig.
Samtidigt tror jag Karlberg har goda chanser att störa FC Stockholm, men till slut bör man blir numret för stort för Karlberg.

Jag ser en match där båda lagen vill vinna bollen högt och skapa chanser, där FC Stockholm har varit bra under året. Trots det tror jag inte heller Karlberg slutar med sin höga press, utan jag tror man fortsätter som man gör i Division 2.

Jag ser som sagt framför mig en match med mycket mål, men där FC Stockholm till slut drar det längsta strået. FC Stockholm vinst och över 2,5 mål i matchen spelas till 2.30 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip