Semifinal nummer två i VM för klubblag spelas på Zayed Sports City Stadium, där Kashima från Japan möter Real Madrid från Spanien. Marknaden har Real Madrid som favoriter till seger, till cirka 1.25 i odds och ska dominera mot ett lag som Kashima. Real Madrid brukar ju alltid göra mål, även om det har sett ut sådär på sistone, men det ska inte vara några problem här. Även för Kashimas del har det sett bra ut på sistone. Så att det erbjuds dubbla pengar på att båda lag gör mål är tacksamt.

Kashima slutade på en tredje plats i den Japanska J1 Ligan och var ett av de lagen som hade gjort mest mål i serien. I lördags spelade de sin första match i lördags och vann den med 3 - 2 mot CD Guadalajara. Det som var glädjande var att tre olika målskyttar stod för Kashimas mål - Ryota Nagaki, Serginho på straff och Hiroaki Abe. Med den formen ska de ha goda möjligheter att åtminstone göra ett mål på Real Madrid, som inte direkt har varit så pass lysande på bortaplan.

Ävem om Real Madrid är sjukt stabila i defensiven så har de faktiskt bara varit det på hemmaplan. Så här har resultaten varit på bortaplan i den spanska La Liga sedan den nya tränaren Solari (som har lyft laget rejält) har anslutit:

La Liga: 9/12, 2018
Huesca 0 - 1 Real Madrid

La Liga: 24/11, 2018
Eibar 3 - 0 Real Madrid

La Liga: 11/11, 2018
Celta Vigo 2 - 4 Real Madrid

Huesca är tabell jumbon och det sämsta laget i serien så att de inte klarade av att göra mål på Real Madrid, trots ett antal vassa chanser, är inte så konstigt. Men att Eibar gör tre mål och Celta Vigo gör två mål visar att Real Madrid inte är helt stabila i defensiven på bortaplan. Nu är detta ett möte där Real Madrid dessutom vet att de kommer att göra ett antal mål framåt och spela en attraktiv fotboll så att släppa in något mål bakåt är inte heller hela världen i Klubblags-VM.

För två år sedan möttes just Kashima och Real Madrid i Klubblags-VM. Det mötet slutade faktiskt 2 - 2. Real Madrid vann med 4 - 2 efter förlängning. Denna gång bör Real Madrid vinna matchen, men Kashima ska inte på något sätt underskattas.

Därmed finner jag ett värde i att båda lag gör mål och lägger ett spel till 2.00 i odds hos FastBet och Bethard .

---
Bekräftad startelva Kashima: Sun-Tae Kwon, Gen Shoji, Leo Silva, Ryota Nagaki, Shoma Doi, Shuto Yamamoto, Serginho, Daigo Nishi, Yasushi Endo, Hiroaki Abe & Seung-Hyeon Jung.

Bekräftad startelva Real Madrid: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Marcos Llorente, Luka Modric, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip