Vill ni inte kolla på Kalle Anke så varför inte vaska fram en stream till Istanbulderbyt mellan Kasimpasa och Istanbul Basaksehir?

SUPER LIG
2. Basaksehir 16 10 3 3 29:17 33
11. Kasimpasa 16 5 4 7 24:29 19

Kasimpasa hemma
8 3 3 2 15:15 12

Formen
O, F, F, F, F

Senaste match
Gencerbirligi - Kasimpasa 0-0

Basaksehir borta
8 3 2 3 10:10 11

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Istanbul Basaksehir - Antalyaspor 4-1

Istanbul Basaksehir är med och slåss om mästerskapet och ligger just nu på en andraplats. Men en seger i eftermiddag, lagom till Kalle Anka, skulle föra upp laget på en förstaplats före Fenerbahce. I laget spelar flera stjärnor vi känner igen sen förr.

Emre Belözoglu som lirade för bland andra Inter, Newcastle och turkiska storklubbarna Galatasaray och Fenerbahce. Gael Clishy känner vi igen från Arsenal och Man City, liksom Emmanuel Adebayor. Alla dessa tre förväntas starta i dag och ser man på trupperna har gästerna det klart bättre laget. Formen är dessutom god med en 4-1-seger mot Antalyaspor i ryggen och innan dess slog man bland andra Braga i Europa League (2-1). En torsk på senaste 13 matcherna.

Kasimpasa hör till i mitten av tabellen och kommer knappast klättra nämnvärt. Formen är inte bra. Torskat fyra av fem senaste där förra omgången, 0-0 mot bottenlaget Genclerbirigli, var den första poängen på flera veckor.

Oddset på gästerna för bra för att motstå en dag som denna.

Preliminära elvor (Whoscored)

Kasimpasa (4-2-3-1) Kose - Popov, Youssef, Omeruo, Veigneau - Pavelka, Sadiku - Trezeguet, Neumayr, Murillo - Eduok

Saknar: Rangel

Istanbul Basaksehir (4-2-3-1) Babacan - Caicara, Attamah, Costa, Clichy - Emre, Takdemir - Visca, Mossoro, Frei - Adebayaor

Saknar: Korkmaz, Chedjou, Elia, Epureanu

SPELTIPS
Spelar Istanbul Basaksehir till 1.87 hos Coolbet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip