Motivationen är långt ifrån på topp när världsnationen Belgien åker till Kazakstan för att spela EM kval i fotboll. Båda lagen har tre matcher kvar, men det hela är över för båda lagen också. Med sina sju raka segrar är Belgien redan klara för EM, efter att ha kört över slagpåsen San Marino medan Kazakstan har för långt upp till grupptvåan Ryssland och kommer inte att få spela EM. Detta möte behöver därmed inte bli så målrikt och framförallt tvivlar jag starkt på att vi ska få se ett tidigt mål i matchen.

I belgisk media skrivs det om att Belgien kommer att rotera och ge framtidsspelarna en chans att visa framfötterna. Det är så klart fullt trovärdigt att Belgien inte kommer att toppa sin startelva här, eftersom de redan är klara, men vill ändå säkert vinna sin grupp. Tvåan Ryssland är tre poäng bakom. I mitt tycke vinner Belgien denna match även med bänkspelarna, som fortfarande spelar i stora klubbar i Europa, men Kazakstan kommer att göra det väldigt svårt för belgarna att bryta igenom deras försvar.

Kazakstan kan ju inte göra mer än det som de är kapabla till. De vet att Belgien endast har släppt in ett mål på de sju kvalmatcherna, så det är ingen idé att satsa på full fart framåt - för då vet Kazakstan vad som sker bakåt. Kazakstan har varit okej på sistone dessutom, med undantaget av slutet på den senaste matchen. Sedan Kazakstan vann med 4 - 0 mot San Marino så har de spelat 1 - 1 borta mot Cypern, 0 - 1 borta mot Ryssland och senast tappade de en ledning till 1 - 2 mot Cypern.

Det är dock fullt godkänt att endast förlora med ett mål borta mot Ryssland. I den senaste matchen tog det 34 minuter för Kazakstan att göra ledningsmålet. Därefter kontrollerade Kazakstan matchen bra, men tappade allting med kvarten kvar att spela. Även Belgien behövde en hel del tid, nästan en halvtimme, innan de gjorde sitt första mål hemma mot San Marino (0 mål framåt, 37 insläppta mål på 7 matcher). Det första målet kom i minut 28 av heta Inter-anfallaren Romelu Lukaku.

Kazakstan har i samtliga EM kvalmatcher spelat en defensiv och försiktig fotboll i inledningen av sina matcher. Detta är jag övertygad om blir fallet även i denna match. Spelarna i båda trupperna är dessutom mindre motiverade då kvalet för bådas del är avgjort. Marknaden har satt linan på minut 21:00 på matchens första mål. Enligt mig är linan för låg, då båda lagen är starka nog för att kunna hålla undan i början av matchen, så det blir ett spel på inget mål före 21:00 i matchen - till fina 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Kazakstan:
Dmytro Nepogodov, Aleksandr Marochkin, Sergiy Malyi, Olzhas Kerymzhanov, Abzal Beysebekov, Georgiy Zhukov, Aibol Abiken, Dmitriy Shomko, Maksim Fedin, Bauyrzhan Islamkhan & Gafurzhan Suyumbayev.

Bekräftad startelva Belgien:
Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld, Thorgan Hazard, Axel Witsel, Dennis Praet, Thomas Meunier, Eden Hazard, Michy Batshuayi & Dries Mertens.
---

This is the stats tab
This is the post tip