På måndagskvällen avrundas Bundesligaomgången med Köln mot Leipzig.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget. Spelet sitter om Leipzig vinner med 2+ mål. Vinner de med uddamålet blir det push och pengarna tillbaka. Förlust blir det om Köln nyper en pinne.
1.93 hos bet365 .

bet365 livestreamar alla Bundesliga-matcher.

Missräkning för Leipzig i veckan när de bara fick 2-2 mot Hertha Berlin. Mycket gick fel där då de drog på sig rött kort tidigt i andra halvlek och även en straff senare. Var inte någon bra insats överlag. Har dock fortfarande hugg på andraplatsen och måste ta alla poäng de kan för att behålla grepp om en CL-plats.

Saknar Halstenberg pga avstängning och även Ampadu + Poulsen som är skadade. Senast var Forsberg med på bänken utan att få komma in, vågar vi hoppas på speltid den här gången? Tänkbart lag:

Gulacsi - Mukiele, Klostermann, Upamecano, Angelino - Sabitzer (c), Laimer - Nkunku, Olmo, Werner - Schick

Köln gjorde en bra insats mot Hoffenheim senast, men föll med 3-1. Åkte på rött kort tidigt och missade även en straff. Har annars bara tagit två poäng i återstarten. Ligger mitt i tabellen med för långt upp till Europaplatserna och ner till bottenstriden för att det ska finnas något riktigt viktigt att spela för. En sak att ta emot ett topplag inför välfyllda hemmaläktare, något annat nu. Finns den riktiga tändningen?

Saknar avstängde mittbacken Bornauw här. Tänkbart lag:

Horn - Ehizibue, Mere, Leistner, Schmitz - Skhiri, Hector (c) - Kainz, Uth, Jakobs - Cordoba

Vinner Leipzig så gör dem det oftast med fler än ett mål. 13 av 15 Bundesligasegrar har varit med två eler fler mål. Är lite allt eller inget för deras del. Kändes som att de inte lyckades ladda om till Herthamatchen efter att enbart haft två vilodagar. Får nu fyra vilodagar och jag räknar med fräschare ben och en bra prestation. Då ska Köln få det rejält tufft.

Speltips Köln vs RB Leipzig:
2 asian hcp -1 - odds 1.93 bet365 .

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip