SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Åttondelsfinal, del 2 av 2, där danska Köpenhamn tar emot turkiska Istanbul Basaksehir. Marknaden har ingen favorit till seger utan ser på mötet som helt öppet. Jag är faktiskt enig. Då Köpenhamn förlorade första mötet borta med 0 - 1 mot Istanbul, som har vunnit Super Lig titeln för första gången, behöver de minst en 1 - 0 seger för att ta matchen till förlängning. Även om Köpenhamn är hemmastarka blir detta inget lätt möte då Istanbul har vunnit fem av de sju senaste Europa League matcherna.

Sett ur Köpenhamns ögon har de haft en sådär säsong, trots en andra placering i danska Superliga tabellen. De hamnade hela 14 poäng efter Midtjylland efter en dålig avslutning. Köpenhamn hade stora svårigheter att vinna, där de spelade sex matcher, med fyra förluster och två kryss, innan de vann sina två sista matcher, där det blev 1 - 0 mot AaB och 2 - 1 mot Nordsjaelland. På vägen till åttondelsfinalen lyckades Köpenhamn slå ut de skotska mästarna Celtic, så det är ett starkt lag i denna turnering.

Istanbul Basaksehir vann den turkiska ligan med fyra poäng, där den senaste matchen ägde rum den 26 juli, precis som Köpenhamns senaste match. Det blev en bortaförlust mot Kasimpasa, där Istanbul Basaksehir vilade en del spelare till denna match. Istanbul Basaksehir har en 1 - 0 ledning att skydda, vilket innebär att de behöver inte jaga ihjäl sig. Mycket talar för att Istanbul Basaksehir kommer att spela defensivt, i syfte att hålla nollan, vilket de har gjort tre gånger på de fem senaste matcher.

Vinnaren av matchen ställs mot den engelska Premier League-klubben Manchester United, så det är mycket som står på spel för Köpenhamn och Istanbul Basaksehir. Vid en tidig ledning från vilket lag som helst kommer det laget göra allt för att skydda den. Båda lagen är starka i sina defensiv. Jag är övertygad om att båda lagen också kommer att inleda försiktigt och satsa på att inte bjuda motståndarna på något. Detta borde därmed bli en målsnål affär. Som mest kan jag se två mål i denna svåra match.

Speltips Köpenhamn - Istanbul BB:
Under 2,5 mål - odds 1.72 hos bet365 , Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Köpenhamn:
Karl-Johan Johnsson, Guillermo Varela, Victor Nelsson, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Zeca, Pep Biel, Jonas Wind, Rasmus Falk & Mikkel Kaufmann.

Bekräftad startelva - Istanbul BB:
Mert Gunok, Junior Caicara, Martin Skrtel, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mehmet Topal, Mahmut Tekdemir, Irfan Kahveci, Edin Visca, Enzo Crivelli & Demba Ba.
---

This is the stats tab
This is the post tip